Motosezonas atklāšanas laikā Rīgā gaidāmi satiksmes ierobežojumi

Sabiedrība
LETA 12:48, 25.04.2024 0

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu.

 
Foto: LETA

Kā liecina informācija Latvijas Motoklubu asociācijas mājaslapā, motociklistu pulcēšanās paredzēta pie tirdzniecības centra "Mols" no plkst.10 līdz plkst.13.

Plkst.13 sāksies motociklu parāde no tirdzniecības centra "Mols" pa Krasta ielu uz Dienvidu tiltu, tad pa Ziepniekkalna ielu, Mūkusalas ielu, Kuģu ielu, Trejādības ielu, Daugavgrīvas ielu uz Spilves lidostu.

Spilves lidostā no plkst.13.45 līdz plkst.16 paredzēta motociklistu pulcēšanās un izklaides.

Parādes brauciena laikā no plkst.13 līdz 14 slēgs transportlīdzekļu satiksmi brauciena maršrutā un maršrutu šķērsojošajās ielās. Savukārt sabiedriskā transporta satiksmi parādes maršrutā Valsts policija regulēs vai slēgs atbilstoši nepieciešamībai. Atsevišķus maršrutus - 10., 23. un 26. maršruta autobusus un 4., 19., un 27. maršruta trolejbusus - no plkst.13 līdz 14 novirzīs pa apvedceļu, lai apbrauktu parādes norises ielas.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Čakša: Priekšlikumi nemazinās pedagogu atalgojumu (+ LIZDA viedoklis)

Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) priekšlikumi pedagogu darba slodžu līdzsvarošanai nemazinās to atalgojumu, šodien preses konferencē uzsvēra izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša (JV).

Sabiedrība Muzeju nakts arī Saeimā. Būs ekspozīcija par Latvijas dalību ES un NATO

Sestdien, 18.maijā - Saeimas nams vērs savas durvis apmeklētājiem

Sabiedrība Brīvdienās saglabāsies silts laiks, vietām dārdēs pērkons

Šīs nedēļas nogalē Latvijā saglabāsies vasarīgi silts laiks, vietām gaidāms īslaicīgs lietus un pērkona negaiss, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Ārlietu ministre iestājusies Zemessardzē

Ārlietu ministre Baiba Braže iestājusies Zemessardzē, izriet no viņas publicētā ieraksta tviterī.

Lasiet arī