Neaizmirstiet: no ceturtdienas ieejas maksa Jūrmalā palielinās (+VIDEO)

Sabiedrība
VS.LV 11:26, 30.01.2024 0

Caurlaide konkrētam transportlīdzeklim tiek reģistrēta pēc pieteikuma apstiprināšanas.

 

No 1. februāra iebraukšanas maksa Jūrmalas īpaša režīma zonā būs 3 eiro līdzšinējo 2 eiro vietā un iebraukšanas maksa būs spēkā visa gada garumā, kā tas bija līdz 2013. gadam. Jūrmalas pašvaldība aicina transportlīdzekļu vadītājus, kuri plāno noformēt vai iegādāties ilgtermiņa caurlaides, neatlikt to uz pēdējo brīdi.

Jāņem vērā, ka caurlaide ir spēkā tikai pēc maksājuma saņemšanas Jūrmalas valstspilsētas administrācijas kontā, tāpēc maksājumu veikšanai e-pakalpojumu portālā ir būtiskas priekšrocības – maksājums tiek apstrādāts aptuveni 10 minūšu laikā. Ja maksājums tiek veikts ar pārskaitījumu, maksājumu manuāla apstrāde var aizņemt vairākas dienas (atkarībā no maksājumu skaita). Caurlaide konkrētam transportlīdzeklim tiek reģistrēta pēc pieteikuma apstiprināšanas un maksājuma saņemšanas pašvaldības budžetā. Janvāra pēdējās dienās iesniegtos pieteikumus pašvaldība var nepaspēt izskatīt, tādēļ caurlaide 1. februārī var vēl nebūt spēkā.

Tāpat kā iepriekšējos gados caurlaides varēs iegādāties par pilnu maksu, kā arī noteiktajos gadījumos pieteikties caurlaidei ar nodevas atbrīvojumu vai nodevas atvieglojumu, saka vietne jurmala.lv.

Jūrmalniekiem caurlaižu noformēšanas kārtība paliek nemainīga – bezmaksas caurlaides fiziskām personām, kurām ir nekustamais īpašums vai ir deklarēta dzīvesvietas adrese Jūrmalā, tiks reģistrētas bez pieteikuma visiem Ceļu satiksmes drošības direkcijā reģistrētajiem transportlīdzekļiem, kas ierakstīti šo personu īpašumā, valdījumā un turējumā.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Daugavpilī tiks atjaunota Svētā Pētera katoļu baznīca (+VIDEO)

Apbūves komplekss ir unikāls objekts pilsētas vēsturiskajā daļā.

Sabiedrība Vidzemes Mārciena atjauno dzīvojamo fondu (+VIDEO)

Lai uzlaboto esošo situāciju, iedzīvotāji ir vienojušies ar pašvaldību par iespēju pieslēgties centralizētajai siltumapgādei.

Sabiedrība Valsts prezidents: mums jāmācās dzīvot jaunos apstākļos

Latvijas drošība būs mūsu prioritāte, un mums jāmācās dzīvot jaunos apstākļos, TV24 raidījumā "Dienas personība" sacīja Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs.

Sabiedrība NBS: Bruņojuma nodošana Ukrainai neveido robus Latvijas aizsardzības sistēmā

Bruņojuma nodošana Ukrainai neveido robus Latvijas drošībā un aizsardzības sistēmā, piektdien intervijā TV3 sacīja Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandieris Leonīds Kalniņš.

Lasiet arī