Latvijā par Spa speciālistu var mācīties bez maksas (+VIDEO)

Sabiedrība
VS.LV 09:50, 19.01.2024 0

Projekta galvenais mērķis ir izveidot starpvalstu programmas un atbilstošu saturu labjūtes un spa sektorā.

 

Latvijas veselības tūrisma klasteris īsteno bez maksas apmācības Spa un Labjūtes sektorā strādājošiem trīs virzienos - Spa un labjūtes produktu veidošanā, digitālo prasmju uzlabošanā un komunikācijas uzlabošanā ar klientiem, tai skaitā konfliktu un dažādu problēmu risināšanā.

Tās norit no 2024.gada janvāra līdz februārim un tajās piedalās kūrortviesnīcu, spa centru un kūrorta rehabilitācijas centru darbinieki.

Apmācības norit kā pilotēšanas posms ERASMUS + projekta "WeSkill" ietvaros, kurā ar projekta sadarbības partneriem no 8 ES dalībvalstīm tika izstrādātas 5 mācību programmas Spa un Labjūtes sektorā, kurās ir nepieciešami prasmju uzlabojumi un pilnveidošana, un tās ir:

1. Uz klientiem orientēta komunikācija un apkalpošana, problēmsituācija risināšana.

2. Spa un Labjūtes produktu dizaina prasmes.

3. Spa un Labjūtes produktu un pakalpojumu digitālā mārketinga prasmes.

4. Digitālās prasmes.

5. Ilgstpējīga attīstība.

Apmācību noslēgumā tiks veikti arī nepieciešamie uzlabojumi apmācību programmām, lai tās pilnībā ieviestu un pielietotu Spa un labjūtes sektora studējošiem un jau strādājošiem speciālistiem Latvijā un pārējās projekta valstīs.

"WeSkills" projekta galvenais mērķis ir izveidot starpvalstu mācību programmas un atbilstošu apmācības saturu labjūtes un spa sektorā.

Projektā iesaistīti sadarbības partneri no profesionālām izglītības iestādēm, Spa un Labjūtes sektora komersanti un nevalstiskās organizācijas no Latvijas, Slovēnijas, Francijas, Beļģijas, Itālijas, Serbijas, Nīderlandes, Grieķijas, Bulgārijas un partnerorganizācijas FEMTEC.

Izglītības programmas ir paredzētas studentiem un pieaugušajiem / darbiniekiem no nozares ar trūkstošām prasmēm. WeSkill projekta rezultātā labjūtes un spa tūrisma sektors kopumā cels personāla zināšanu un prasmju kvalitāti, kļūs ilgtspējīgāka, progresīvāka un konkurētspējīgāka ES teritorijā.

Projekts tiek īstenots no 2020.gada rudens līdz 2024.gada aprīlim. Projekta kopējais budžets ir 999 808,00 EUR, biedrības "Latvijas veselības tūrisma klastera" budžets projektā sastāda 28 312,00 EUR.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Piektdiena gaidāma visai saulaina

Piektdien Latvijā izklīdīs migla un valsts lielākajā daļā spīdēs saule, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Piektdien Latvijā gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +18..+23 grādiem

Piektdien naktī un no rīta daudzviet Latvijā veidosies migla un apmāksies debesis, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Rīgā norit darbs pie vairāku veloinfrastruktūras projektu izstrādes

Rīgā norit darbs pie vairāku veloinfrastruktūras projektu izstrādes, ceturtdien izskanēja vebinārā "Rīga ripo".

Sabiedrība Valdība šodien atbalstīja izmaiņas darbaspēka nodokļos

Valdība ceturtdien atbalstīja izmaiņas darbaspēka nodokļos, kuras paredz iedzīvotāju ienākuma nodokļa (IIN) likmes, minimālās algas un neapliekamā minimuma paaugstināšanu, kompensējot to ar akcīzes nodokļa un dažu citu nodokļu paaugstināšanu.

Lasiet arī