Rīgā Jauno gadu dīdžeju pavadībā sagaidīs sešos Vecrīgas laukumos

Sabiedrība
LETA 12:28, 27.12.2023 0

Rīgas pašvaldība Jaunā gada sagaidīšanu rīkos sešos Vecrīgas laukumos.

 
Foto: LETA

Jaunā gada sagaidīšana notiks Rātslaukumā, Līvu laukumā, Pils laukumā, Kaļķu ielas posmā starp Vaļņu ielu un Aspazijas bulvāri, laukumā pie Pulvertorņa, kā arī laukumā pie Dekoratīvās mākslas un dizaina muzeja. Svētku programma paredzēta no plkst.21 līdz 2.

Rātslaukumā par līksmību gādās DJ "Stocka", Līvu laukumā viesus priecēs DJ Magnuss Eriņš, laukumā pie Pulvertorņa - DJ "Aspirins", bet laukumā pie Dekoratīvās mākslas un dizaina muzeja par labu noskaņojumu rūpēsies DJ "Dubra".

Vaļņu un Kaļķu ielas krustojumā uzstāsies DJ Roberts Lejasmeijers, bet Pils laukumā - Valdis Melderis.

Atbilstoši svētku noskaņai uz ēku fasādēm pie svinību laukumiem būs skatāmas mākslinieku Annas Meldrājas, Sandijas Trautmanes un Dāvja Kristapa Aigara veidotās svētku video projekcijas par tēmu "Ziemas pasakas".

Lai apmeklētājus sasildītu, pasākumu norišu vietās būs pieejami karstie dzērieni un uzkodas. Vecrīgā tiks izvietotas Jaunā gada sagaidīšanas svinību norišu vietu kartes, lai katrs spētu atrast tieši sev piemērotāko vietu, kurā līksmi sagaidīt 2024.gadu.

Pasākuma kulminācijā, pirms pulkstenis sitīs pusnakti, visi sanākušie vienosies kopīgā laika atskaitē. Jaunais 2024.gads tiks iezīmēts ar nelieliem pirotehnikas specefektiem.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Uz vienotā Sabiedriskā medija valdes locekļu amatiem izvirzīts 21 kandidāts

Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (SEPLP) izsludinātajā konkursā uz pieciem topošās VSIA "Latvijas Sabiedriskais medijs" (LSM) valdes locekļu amatiem otrajai kārtai izvirzīts 21 pretendents.

Sabiedrība Galīgajā lasījumā skatīs grozījumus valsts valodas stiprināšanai darba tirgū

Plānots, ka ar grozījumiem tiks aizstāvētas darbinieku tiesības, veicot darba pienākumus, izmantot valsts valodu un netikt diskriminētiem ar nepamatotām prasībām pēc svešvalodas zināšanām.

Sabiedrība Atbalsta aizliegumu reklamēt alkoholisko dzērienu cenas vai atlaides

Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisija trešdien pirms trešā lasījuma atbalstīja grozījumus Elektronisko plašsaziņas līdzekļu likumā, kas paredz Latvijā ieviest aizliegumu alkoholisko dzērienu audio un audiovizuālajās reklāmās reklamēt šo dzērienu cenas vai atlaides.

Sabiedrība CVK piedāvā uzlabot vēlēšanu zīmes. Kā tās izskatīsies?

Par vēlēšanu sistēmu sagatavošanu atbildīgā Valsts reģionālās attīstības aģentūra (VRAA) norāda, ka pašreizējais biļetens ir problemātisks, jo tiek bieži pieļauta kļūda - kādu kandidātu neatbalstot, vēlētājs ievelk rombiņā mīnusu, nevis izsvītro vārdu.

Lasiet arī