Rudens skarbums: Arī svētdiena būs mākoņaina, vētraina un lietaina

Sabiedrība
LETA 19:18, 07.10.2023 0

Svētdiena būs mākoņaina un lietaina, kā arī saglabāsies vētrains laiks, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozes.

 

Lietus gaidāms galvenokārt rietumu un centrālajos rajonos, bet vietām Kurzemē tas var būt stiprs un to var pavadīt atsevišķas zibens izlādes.

Rietumu, ziemeļrietumu vējš daudzviet brāzmās sasniegs 18-23 metriem sekundē bet piekrastes rajonos 25-30 metriem sekundē.

Gaisa temperatūra gaidāma no +3…+8 grādiem iekšzemē, līdz +9…+11 grādiem piekrastes rajonos.

Rīgā diena būs mākoņaina un palaikam līs. Gaidāms stiprs ziemeļrietumu, rietumu vējš, kas brāzmās sasniegs 25-27 metriem sekundē.

Gaiss iesils vien līdz +9…+11 grādiem.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Piektdiena sāksies mākoņaina, bet dienas gaitā laika apstākļi skaidrosies

Piektdiena Latvijā sāksies mākoņaina, bet dienas gaitā laika apstākļi skaidrosies, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Sabiedrība Nākamnedēļ Latvijā atgriezīsies silts laiks

Nākamnedēļ Latvijā atgriezīsies silts laiks un gaisa temperatūra sasniegs plus 20 grādus, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognoze.

Sabiedrība Piektdiena Latvijā iesāksies ar lietu

Piektdiena Latvijā iesāksies ar lietu, bet sākot pūs brāzmainajam vējam, lietus mākoņi izklīdīs un no Kurzemes puses nokrišņi mitēsies, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozes.

Sabiedrība Ogres novada mēra Helmaņa alga palielinājusies par 36%

Pērn Ogres novada domes priekšsēdētāja Egila Helmaņa (NA) alga domē palielinājusies par 36%, sasniedzot 64 477 eiro, liecina Valsts ieņēmumu dienestā iesniegtā valsts amatpersonas deklarācija.

Lasiet arī

Sabiedrība Otrdien Latvijā spoži spīdēs saule, bet būs vēss

Otrdien Latvijā spoži spīdēs saule, laiks būs sauss un vien valsts austrumos mākoņi palaikam aizklās debesis, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Sabiedrība Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Sabiedrība Svētku diena būs silta, sausa un lielākoties saulaina

Valsts svētku diena Latvijā būs silta, sausa un lielākoties arī saulaina, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sagatavotā prognoze.

Sabiedrība Pirmssvētku piektdiena Latvijā būs silta

Pirmssvētku piektdiena Latvijā būs silta, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.