Ciemupē jūlijā mainīsies apkalpojošā pasta nodaļa un indekss

Sabiedrība
LETA 16:52, 07.06.2023 0

Ogres novada Ciemupes iedzīvotājus no 17.jūlija atbilstoši iedzīvotāju vēlmēm apkalpos Ogres 1.pasta nodaļa, Brīvības ielā, bet pasta indekss turpmāk būs LV-5001, informēja VAS "Latvijas pasts" pārstāvji.

 

Uzklausot Ogres novada pašvaldības un iedzīvotāju viedokli, noskaidrots, ka Ciemupes iedzīvotājiem ciema ģeogrāfiskā izvietojuma un ērtību dēļ izdevīgāka būtu pasta sūtījumu saņemšana Ogrē, nevis Ogresgalā, kur atrodas līdz šim Ciemupes adreses apkalpojošā pasta nodaļa. Iedzīvotāju apkalpošanas servisa un pasta pakalpojumu pieejamības uzlabošanai pieņemts lēmums no 17.jūlija mainīt Ciemupes pasta nodaļu un šīs teritorijas pasta indeksu.

Turpmāk pasta sūtījumus Ciemupes iedzīvotāji varēs saņemt Ogres 1.pasta nodaļā, Brīvības ielā, bet pašvaldībai, iedzīvotājiem un citām institūcijām saziņā ar Ciemupes adresātiem no 17.jūlija jāizmanto cits pasta indekss, līdzšinējā LV-5041 vietā lietojot LV-5001.

"Latvijas pasts" aicina ņemt vērā plānotās Ciemupes pasta indeksa izmaiņas, pretējā gadījumā sūtījumu piegāde var prasīt ilgāku laiku, jo sūtījumu šķirošana primāri notiek pēc pasta indeksa, kas norādīts uz sūtījuma vai sūtījuma elektroniskajos datos. Pareizu indeksu būtiski norādīt, arī abonējot preses izdevumus.

Ogres 1.pasta nodaļa strādā katru darbdienu: pirmdienās un piektdienās no plkst.8 līdz 19 un otrdienās, trešdienās, ceturtdienās - no plkst.8 līdz 18.

Ciemupes adrešu saraksts, kurām tiek mainīts pasta indekss, pieejams "Latvijas pasta" mājaslapā.

No 12.jūnija informācija par pasta nodaļas un pasta indeksa maiņu Ciemupē tiks ievietota katra tajā dzīvojošā klienta pastkastītē.

"Latvijas pasts" nodrošina pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. "Latvijas pasts" ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā apmēram 2700 darbinieku.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Atvieglo algoritmus iznīcinātāju pacelšanai

Pēc 7.septembrī notikušā drona incidenta atviegloti algoritmi iznīcinātāju pacelšanai pretgaisa aizsardzības funkciju veikšanai, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" atklāja Nacionālo bruņoto spēku komandieris Leonīds Kalniņš.

Sabiedrība Svētdienas saullēktā valsts ziemeļaustrumos iespējama pirmā salna

Agrā svētdienas rītā vietām Vidzemē un Latgales ziemeļu daļā iespējama pirmā salna šoruden, liecina jaunākās laika prognozes.

Sabiedrība Pašvaldībām varētu kompensēt nodokļu reformas radītos zaudējumus

Pašvaldībām varētu kompensēt nodokļu reformas radītos zaudējumus, intervijā aģentūrai LETA teica viedās administrācijas un reģionālās attīstības ministre Inga Bērziņa (JV).

Sabiedrība Valsts kontrole: Zemkopības ministrija neekonomiski izlietojusi 3,1 miljonu eiro

Zemkopības ministrija (ZM), veicot 3,1 miljona eiro ieguldījumu sava elektroautomobiļu uzlādes staciju tīkla izveidē, nav rīkojusies jēgpilni un atbilstoši saviem attīstības plāniem, secināts Valsts kontroles (VK) revīzijā.

Lasiet arī

Ekonomika Darbiniekiem vairs nedrīkstēs nepamatoti pieprasīt krievu valodas zināšanas

Saeima ceturtdien galīgajā lasījumā atbalstīja grozījumus Darba likumā, nosakot, ka darbiniekiem nedrīkst prasīt svešvalodu zināšanas, ja vien svešvalodu zināšanas nav objektīvi pamatotas.

Sabiedrība Rīgā norit darbs pie vairāku veloinfrastruktūras projektu izstrādes

Rīgā norit darbs pie vairāku veloinfrastruktūras projektu izstrādes, ceturtdien izskanēja vebinārā "Rīga ripo".

Ekonomika Būvniekiem jārēķinās, ka Rīgā 80% teritoriju ir dažādi apgrūtinājumi (+VIDEO)

Vērtības transformējas, kā to šobrīd lieliski var vērot Latgales priekšpilsētā.

Sabiedrība Valdība šodien atbalstīja izmaiņas darbaspēka nodokļos

Valdība ceturtdien atbalstīja izmaiņas darbaspēka nodokļos, kuras paredz iedzīvotāju ienākuma nodokļa (IIN) likmes, minimālās algas un neapliekamā minimuma paaugstināšanu, kompensējot to ar akcīzes nodokļa un dažu citu nodokļu paaugstināšanu.