Tavars: Prezidenta vēlēšanās AS neparakstīja «vienošanos ar sātanu»

Sabiedrība
LETA 15:01, 03.06.2023 0

"Apvienotais saraksts" (AS) Valsts prezidenta vēlēšanās neparakstīja nekādu "vienošanās ar sātanu vai kādu nelabo", tāpēc cenšoties ienest godīgu spēli Latvijas politikā, šodien Latvijas re ģionu apvienības (LRA) kongresā sacīja AS Saeimas frakcijas, Latvijas Zaļās partijas (LZP) līderis Edgars Tavars.

 
Foto: LETA

Tavars arī norāda LRA "spēku, degsmi, godīgu attieksmi". Politiķis akcentēja, ka AS politikā nāca ar laiku, ka jāspēlē atklāti, godīgi un taisnīgi.

AS frakcijas vadītājs pateicās Saeimas priekšsēdētājai, LRA līderim Edvardam Smiltēnam (AS) un citiem kolēģiem, kuri tur augstu vērtību latiņu.

Kongresā "Liepājas partijas" (LP) vadītājs Uldis Sesks pozitīvi, ka starp AS dažādu partiju ministrijām sāk veidoties saspēle, ir izveidoti pamati, lai īstenotu nospraustos mērķus.

Arī Sesks uz to, ka Valsts prezidenta vēlēšanās partiju apvienība "nav pārdevusies".

LP vadītājs arī norādīja, ka tautsaimniecībā Latvija diemžēl neuzrāda labāko sniegumu ar Igauniju un Lietuvu - tāpēc labi, ka šodien par ekonomikas attīstību ir paredzēta diskusija LRA kongresā.

LRA, LZP un LP ir "Apvienoto sarakstu" veidojošās partijas.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Atvieglo algoritmus iznīcinātāju pacelšanai

Pēc 7.septembrī notikušā drona incidenta atviegloti algoritmi iznīcinātāju pacelšanai pretgaisa aizsardzības funkciju veikšanai, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" atklāja Nacionālo bruņoto spēku komandieris Leonīds Kalniņš.

Sabiedrība Svētdienas saullēktā valsts ziemeļaustrumos iespējama pirmā salna

Agrā svētdienas rītā vietām Vidzemē un Latgales ziemeļu daļā iespējama pirmā salna šoruden, liecina jaunākās laika prognozes.

Sabiedrība Pašvaldībām varētu kompensēt nodokļu reformas radītos zaudējumus

Pašvaldībām varētu kompensēt nodokļu reformas radītos zaudējumus, intervijā aģentūrai LETA teica viedās administrācijas un reģionālās attīstības ministre Inga Bērziņa (JV).

Sabiedrība Valsts kontrole: Zemkopības ministrija neekonomiski izlietojusi 3,1 miljonu eiro

Zemkopības ministrija (ZM), veicot 3,1 miljona eiro ieguldījumu sava elektroautomobiļu uzlādes staciju tīkla izveidē, nav rīkojusies jēgpilni un atbilstoši saviem attīstības plāniem, secināts Valsts kontroles (VK) revīzijā.