Ir plāns! LIAA prezentēs Latvijas valsts tēla stratēģiju

Sabiedrība
LETA 17:33, 28.05.2023 0

Piektdien, 2.jūnijā, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) prezentēs Latvijas valsts tēla stratēģiju "missionLatvia", informēja LIAA.

 

Tāpat pasākumā notiks arī Ministru kabineta un Ekonomikas ministrijas Atzinības rakstu pasniegšana par Latvijas ekonomikas izaugsmes veicināšanu un tiks prezentēti LIAA veiktā pētījuma rezultāti par Latvijas atpazīstamības līmeni pasaulē.

Pasākumā piedalīsies ekonomikas ministre Ilze Indriksone (NA), Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras direktors Kaspars Rožkalns, aģentūras "Magic" direktors Andris Rubīns un dizaina studijas "Teika" vadītāja Anete Aramina.

Pasākums notiks plkst.11.00 Latvijas Universitātes Zinātņu mājā.

Kā norāda LIAA, "missionLatvia" mērķis ir panākt vienotu komunikāciju par Latviju starptautiskā mērogā, lai ilgtermiņā veicinātu Latvijas ekonomisko izaugsmi un atpazīstamību pasaulē.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Pirmā maija diena gaidāma sausa un silta

Pirmā maija diena gaidāma sausa un uzspīdēs saule, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Sabiedrība Rīgas iedzīvotājiem piegādāti vairāk nekā 83,5 kubikmetri melnzemes

Rīgas apkaimju labiekārtošanai iedzīvotājiem šopavasar piegādāti vairāk nekā 83,5 kubikmetri melnzemes.

Sabiedrība Samazinās slieksni kriminālatbildībai par partiju nelikumīgu finansēšanu

Saeimas Juridiskā komisija šodien konceptuāli atbalstīja Tieslietu ministrijas (TM) iesniegtos ierosinājumus grozījumiem Krimināllikumā, kas paredzētu līdz desmit minimālajām mēnešalgām samazināt slieksni partiju nelikumīgā finansējuma apmēram, no kura iestājas kriminālatbildība.

Lasiet arī