Daugavpilī ūdenslīmenis cēlies par 0,1 metru, bet jaunas teritorijas neapplūst

Sabiedrība
VS.LV 14:46, 02.04.2023 0

Daugavpilī ūdenslīmenis pēdējās diennakts laikā cēlies apmēram par 0,1 metru, bet šobrīd papildu teritorijas neapplūst, pastāstīja Daugavpils civilaizsardzības organizators Mārtiņš Ruļuks.

 
Foto: LETA

Šobrīd ūdens līmenis ir sasniedzis 7,11 metru atzīmi.

Ruļuks teica, ka nekādas papildu teritorijas neapplūst.

Pamatā situācija ir tāda pati kā vakar, un tā tiek kontrolēta. Diennakts režīmā strādā visas iestādes, lai nepieciešamības gadījumā reaģētu.

Šobrīd Daugavpils dambī nedaudz sūcas gruntsūdeņi, bet šajā vietā strādā komunālserviss un "Daugavpils ūdens". Ruļuks stāstīja, ka situācija tiek kontrolēta, un attiecīgā vieta tiek vērota.

Runājot par prognozēm, viņš skaidroja, ka atbilstoši Latvijas Vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centra datiem ūdenslīmenis varētu celties vēl nākamās divas līdz trīs dienas, bet tas viss būs atkarīgs no faktiskajiem laikapstākļiem.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Latvijā pareizticīgie svin Lieldienas

Šodien Latvijā tiek svinētas pareizticīgo Lieldienas.

Sabiedrība Uz Tallinas šosejas pie Ādažiem neliela lidmašīna veikusi avārijas nosēšanos

Sestdienas vakarā uz Tallinas šosejas pie Ādažiem neliela lidmašīna veikusi avārijas nosēšanos, apstiprināja Civilās aviācijas aģentūras (CAA) operatīvo situāciju vadītājs Aivis Vincevs.

Sabiedrība Agresīvie autovadītāji Latvijā tiks sodīti ar dārgu apdrošināšanu (+VIDEO)

Ar huligānismu uz ceļa ir saskārušies lielais vairums Latvijas iedzīvotāju.

Sabiedrība Svētdien debesis pakāpeniski aizklās mākoņi

Nedēļas pēdējā dienā debesis virs Latvijas pakāpeniski aizklās mākoņi un kļūs par pāris grādiem vēsāks, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Lasiet arī

Pasaule Ukraina notriekusi 23 no 24 droniem "Shahed"

Krievija pret mērķiem Ukrainā aizvadītajā naktī palaidusi 24 dronus "Shahed", taču 23 no tiem notriekusi Ukrainas pretgaisa aizsardzība, svētdien paziņoja Ukrainas Gaisa spēki.

Pasaule Madonnas bezmaksas koncerts Riodežaneiro pulcē 1,6 miljonus skatītāju

Amerikāņu popzvaigznes Madonnas bezmaksas koncerts sestdienas vakarā Riodežaneiro Kopakabanas pludmalē pulcējis 1,6 miljonus skatītāju, paziņoja šīs Brazīljas pilsētas pašvaldība.

Sabiedrība Latvija atsaka patvērumu savulaik raķešu objektā dienējošam Krievijas pilsonim

Latvija atteikusi patvērumu savulaik slepenā raķešu karaspēka objektā dienējošam Krievijas pilsonim, kuram it kā draudot nosūtīšana karošanai uz Ukrainu.

Sabiedrība Rosina arī tiesnešiem prasīt pielaidi valsts noslēpumam

Tieslietu ministre Inese Lībiņa-Egnere (JV) un Tieslietu ministrija (TM) rosina arī ar valsts drošību saistītu krimināllietu skatošiem tiesnešiem prasīt saņemt pielaidi valsts noslēpumam.