Kāds melo?! No apreibinošām vielām miris Ogres skolas skolnieks, varbūt vairāki

Sabiedrība
EKSKLUZĪVI! 14:17, 06.02.2023 0

VS.LV rīcībā nonāca informācija, ka Ogres 1. vidusskolas šī mācību gada laikā no apreibinošu vielu pārdozēšanas miruši jau trīs bērni. Pēdējais gadījums noticis 30. janvārī, kad kādam skolniekam palicis slikti, viņš stundas laikā devies uz labierīcībām, kur starpbrīdī puisi mirušu atraduši citi skolēni. Ogres 1. vidusskolas direktore Ilze Butevica VS.LV apliecināja, ka viens skolēns tiešām ir miris, taču tas neesot noticis skolas teritorijā, bet bērna mājās. Viņa kategoriski noliedza informāciju, ka no 2022. gada 1. septembra līdz šodienai nomiruši vēl divi 1. vidusskolas skolēni.

 

VS.LV avots nevēlējās nosaukt savu vārdu, bet no savas atvases uzzinājis, ka 30. janvārī Ogres 1. vidusskolā miris jauns skolnieks, kas noticis no apreibinošu vielu pārdozēšanas. Uztraukumam ir pamats, jo avota atvase pavēstījusi, ka šis Ogres 1. vidusskolā ir jau trešais gadījums šī mācību gada laikā.

“Miruši trīs bērni, viens 6. klases skolēns un divi 9. klases skolēni. Man nav skaidrs, kā tas var palikts noklusēts?!” neizpratnē ir avots.

“Par Ogres 1. vidusskolu klīst ļoti nelāgas runas. Bērnu starpā notiek nekontrolēts mobings, bērni smēķē, lieto dažādas apreibinošas vielas, ko pasniedzēji nekontrolē. Rau, bērniem pašiem jātiek galā! Tā, protams, aug slima sabiedrība,” secina avots, piebilstot, ka, no narkotikām mirstošie bērni, bijusi pēdējā pile, lai celtu trauksmi.

“Kā lai mammas un tēti mierīgu sirdi laiž bērnu uz skolu, ja tur notiek tik traģiskas lietas?! Mums taču nav zināms, vai mūsu atvasei kāds piedāvās apēst, piemēram, “tabletīti”? Bērniem vēl nav tik stabila psihe, lai viņi “kompānijas pēc” kaut ko neizmēģina,” savu sašutumu pauž vecāks.

Vecāku neizpratni radījis arī fakts, ka citā Ogres skolā nesen ar lekcijām viesojušies dažādo kristīgo konfesiju pārstāvji. Tad uzreiz ieradusies televīzija, tika filmēts, kā bērniem stāsta par kristietību, sacelta pamatīga brēka.

“Saprastu, ja tie būtu kaut kādi sektanti, bet nē, baznīcu pārstāvji – katoļi, luterāņi. Kristietībai ir vēsture, tā pastāvējusi gadu tūkstošiem, un kas tur ļauns, ja bērni to zina. Tā ir vēsture. Galu galā, neviens viņus nevilka aiz stūra un nepiedāvāja pieņemt ticību. Bet apreibinošas vielas, tas tiešām ir DRAUDS un viena no lielākajām nelaimēm pasaulē!”

Ogres 1. vidusskolas direktore Ilze Butevica VS.LV apliecināja, ka viens skolas skolēns tiešām ir miris, bet tas noticis mājās, 28. janvārī. Par to viņai pavēstījis jaunieša tēvs.

Buteviča kategoriski noliedza, ka šī mācību gada laikā miruši vēl divi skolēni, kas mācījās Ogres 1. vidusskolā.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Visiem Ukrainas bēgļu bērniem turpmāk būs jāmācās arī Latvijas skolās

Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) plāno noteikt obligātu prasību no nākamā mācību gada visiem Ukrainas bēgļu bērniem apmeklēt Latvijas izglītības iestādes, informēja IZM.

Sabiedrība Daugavpils domes priekšsēdētāja Elksniņa ienākumi palielinājušies 2,5 reizes

Daugavpils domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa ienākumi pērn palielinājušies 2,5 reizes, sasniedzot 67 531 eiro, liecina viņa valsts amatpersonas deklarācija, kas publicēta Valsts ieņēmumu dienesta (VID) mājaslapā.

Sabiedrība Latvijas ūdeņos roņu ir tik daudz, ka tie nodara postījumus (+VIDEO)

Zvejnieki saņems lielākas kompensācijas no Zemkopības ministrijas.

Lasiet arī

Interesanti fakti Eksperts: šobrīd ceļošana grupās ir drošāka (+VIDEO)

Šādos kopīgos ceļojumos, ja vien cilvēks ir atvērts, viņš piedzīvo daudzas jaunas iepazīšanās.

Kriminālziņas Gājienā palestīniešu atbalstam Rīgā pulcējušies apmēram 100 cilvēku

Rīgā sestdien gājienā palestīniešu atbalstam pulcējušies apmēram 100 cilvēku, novēroja aģentūra LETA.

Interesanti fakti Mežotnes Mazā pils sola lielisku koncertsezonu (+VIDEO)

Stāvais pilskalns ir lielākais Austrumzemgalē.

Sabiedrība CSDD tehniskās apskates stacijas maijā vairākas dienas nestrādās

Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) tehniskās apskates stacijas maijā vairākas dienas nestrādās, aģentūru LETA informēja CSDD pārstāvji.