Tuvojas noslēgumam biznesa centra būvniecība Pērses ielā

Sabiedrība
LETA 08:35, 14.01.2023 0

Patlaban tuvojas noslēgumam jauna biznesa centra pirmās kārtas būvdarbi Rīgā, Pērses ielā 2A un Krišjāņa Barona ielā 30, informēja attīstītāja SIA "River Properties" pārstāvji.

 

Septiņstāvu biroju ēkā Pērses ielā 2a šobrīd noris noslēdzošie darbi un ēkā esošās telpas jau ir pieejamas rezervācijām. Pirmie nomnieki darba gaitas jaunajos birojos sāks 2023.gada janvārī. Savukārt Krišjāņa Barona ielas 30 namam uzbūvēti jau seši stāvi. Ēku plānots nodot ekspluatācijā 2023.gada decembrī.

Iepriekš attīstītāja pārstāvji informēja, ka biznesa centrā kopumā ieguldīs 14 miljonus eiro.

Pērses ielas 2A biroju ēkas iznomājamā platība paredzēta 3305,6 kvadrātmetri, savukārt visa projekta iznomājamā platība būs 6238,4 kvadrātmetri.

Biznesa centrā paredzētas plašas terases un balkoni no 29,4 līdz 188 kvadrātmetru platībā, apzaļumots pagalms, vietas elektroauto uzlādei un velo novietnēm. Jaunā biznesa centra iekštelpas paredzētas ar griestu augstumu sākot no 2,85 līdz 4,08 metriem. Tās tiks piedāvātas nomniekiem ar jau personalizētu, interjera dizainera veidotu noformējumu. Paredzēts, ka biznesa centram būs iespējams piekļūt diennakti, bet automašīnām atvēlēta 41 vieta pazemes stāvvietā.

Biznesa centru projektējuši arhitekti - Iļja Miļgroms no arhitektu biroja "Sintarh". Projekta būvdarbus veic pilnsabiedrība "3a", kurā apvienojušās SIA "Abora", SIA "Argus" un SIA "AB-rent".

"River Properties" ir nekustamo īpašumu attīstītājs, kas strādā ar dažādiem nekustamā īpašuma projektiem Rīgā. Uzņēmuma specialitāte ir pirmskara un koku ēku rekonstrukcija un renovēšana Rīgas centrā un Āgenskalnā, kā arī biroju celtniecība un komerctelpu noma. 2021.gadā "River Properties" īstenojis 77 darījumus par kopumā 11,7 miljoniem eiro.

"River Properties" dibināts 2019.gadā, tā pamatkapitāls ir 2800 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Uzņēmuma īpašnieks ir Raivis Ivanovskis. Uzņēmums 2021.gadā strādājis ar 3885 eiro zaudējumiem.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Atvieglo algoritmus iznīcinātāju pacelšanai

Pēc 7.septembrī notikušā drona incidenta atviegloti algoritmi iznīcinātāju pacelšanai pretgaisa aizsardzības funkciju veikšanai, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" atklāja Nacionālo bruņoto spēku komandieris Leonīds Kalniņš.

Sabiedrība Svētdienas saullēktā valsts ziemeļaustrumos iespējama pirmā salna

Agrā svētdienas rītā vietām Vidzemē un Latgales ziemeļu daļā iespējama pirmā salna šoruden, liecina jaunākās laika prognozes.

Sabiedrība Pašvaldībām varētu kompensēt nodokļu reformas radītos zaudējumus

Pašvaldībām varētu kompensēt nodokļu reformas radītos zaudējumus, intervijā aģentūrai LETA teica viedās administrācijas un reģionālās attīstības ministre Inga Bērziņa (JV).

Sabiedrība Valsts kontrole: Zemkopības ministrija neekonomiski izlietojusi 3,1 miljonu eiro

Zemkopības ministrija (ZM), veicot 3,1 miljona eiro ieguldījumu sava elektroautomobiļu uzlādes staciju tīkla izveidē, nav rīkojusies jēgpilni un atbilstoši saviem attīstības plāniem, secināts Valsts kontroles (VK) revīzijā.

Lasiet arī

Veselība Abu Meri vēlas pamata vakcīnas noteikt par obligātām

Latvijā būtu nepieciešams stingrāk ierobežot par vakcināciju izplatīto dezinformāciju, šodien preses konferencē pēc Imunizācijas valsts padomes sēdes pauda veselības ministrs Hosams Abu Meri (JV).

Ekonomika LVM ražošanas kompleksu eksperti atzinīgi novērtēja (+VIDEO)

No koka būvētās ēkas gadu desmitiem sevī droši noglabā klimatam nevēlamo CO2.

Sabiedrība Piektdien Latvijā gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +18..+23 grādiem

Piektdien naktī un no rīta daudzviet Latvijā veidosies migla un apmāksies debesis, prognozē sinoptiķi.

Ekonomika RB Rail: Rail Baltica pamattrases izbūvi varētu sākt līdz šī gada beigām

Latvijā turpinās sagatavošanās darbi, lai līdz šī gada beigām sāktu dzelzceļa projekta "Rail Baltica" pamattrases izbūvi dienvidu posmā, informē AS "RB Rail" pārstāvji.