Trešdiena Latvijā būs mākoņaināka, daudzviet īslaicīgi līs

Sabiedrība
LETA 19:08, 05.07.2022 0

Trešdien Latvijā palielināsies mākoņu daudzums, valsts austrumu daļā debesis apmāksies, prognozē sinoptiķi.

 
Foto: LETA

Naktī vietām Kurzemē uzlīs. Pūtīs lēns vējš, piekrastē - mērens dienvidrietumu vējš. Minimālā gaisa temperatūra būs +11..+15 grādi, piekrastē līdz +18 grādiem.

Dienas gaitā daudzviet gaidāms īslaicīgs lietus, Latgalē - ilgstošs lietus. Pūtīs lēns līdz mērens dienvidu un rietumu vējš, Latgalē - mainīga virziena vējš.

Gaisa temperatūra trešdien paaugstināsies vien līdz +17..+22 grādiem - gaidāma vēsākā diena pēdējo divu nedēļu laikā.

Rīgā trešdien gaidāms daļēji apmācies laiks, dienas otrajā pusē iespējams īslaicīgs lietus. Pūtīs neliels dienvidrietumu vējš. Gaisa temperatūra naktī pazemināsies līdz +14 grādiem, piepilsētā - līdz +11..+13 grādiem. Dienā gaiss iesils līdz +21..+22 grādiem.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Trešdiena saulaināka gaidāma Latvijas austrumos

Trešdiena saulaināka gaidāma Latvijas austrumos, bet rietumos diena būs mākoņaina, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Sabiedrība Atbalsta 10,7 miljonu eiro valsts līdzfinansējumu Salacgrīvas tilta pārbūvei

Valdība otrdien atbalstīja Satiksmes ministrijas (SM) priekšlikumu nodrošināt 10,718 miljonu eiro valsts budžeta līdzfinansējumu Salacgrīvas tilta pārbūvei.

Sabiedrība Valdība atbalstīja Rēzeknes domes atlaišanas likumprojektu

Plānots, ka ar šo likumu Saeima atlaidīs Rēzeknes domi, ņemot vērā, ka tā ir pieļāvusi "Likuma par budžetu un finanšu vadību", likuma "Par pašvaldību budžetiem" un Pašvaldību likuma pārkāpumus, nenodrošinot likumos noteikto funkciju izpildi un neievērojot valsts un attiecīgās administratīvās teritorijas iedzīvotāju intereses.

Sabiedrība Elektroenerģijas vidējā cena aprīlī Latvijā samazinājusies par 9%

Elektroenerģijas vidējā cena šogad aprīlī Latvijas tirdzniecības apgabalā bija 60,25 eiro par megavatstundu (MWh), kas ir par 12% mazāk nekā martā un par 9% mazāk nekā 2023.gada aprīlī, liecina Latvijas pārvades sistēmas operatora AS "Augstsprieguma tīkls" sagatavotais elektroenerģijas tirgus apskats.

Lasiet arī

Kriminālziņas Ruks: Ir pamats uzskatīt, ka Rusiņš vairs nav starp dzīvajiem

Ir pamats uzskatīt, ka par sievietes nogalināšanu bērna un mātes acu priekšā meklētais Leons Rusiņš vairs nav starp dzīvajiem, intervijā TV3 raidījumā "900 sekundes" atzina Valsts policijas priekšnieks Armands Ruks.

Ekonomika Aviokompānija «airBaltic» emitējusi obligācijas 340 miljonu eiro vērtībā

Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" emitējusi obligācijas 340 miljonu eiro vērtībā, otrdienas vakarā tviterī paziņojis satiksmes ministrs Kaspars Briškens (P).

Sabiedrība Ziemeļeiropas lielākais radioteleskops Irbenē kalpos NATO vajadzībām (+VIDEO)

"Centra kapacitāte un jauda ir apliecinājums Latvijas kosmosa tehnoloģiju attīstības potenciālam", - pauž A.Sprūds.

Sabiedrība Veselības ministra parādsaistības pērn sasniegušas 220 153 eiro

Veselības ministra Hosama Abu Meri (JV) parādsaistības pagājušajā gadā sasniedza 220 153 eiro, kas ir par 18 628 eiro vairāk nekā 2022.gadā, kad tās bija 201 525 eiro apmērā, liecina valsts amatpersonas iesniegtā deklarācija par 2023.gadu.