Sieviete par nepatiesu ziņojumu par it kā vardarbīgu kaimiņu tiek pie soda

Sabiedrība
LETA 19:39, 16.05.2022 0

Aizvadītās nedēļas nogalē kāda sieviete Jēkabpils novadā par nepatiesu ziņojumu par it kā vardarbīgu kaimiņu tikusi pie 35 eiro soda, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

 
Foto: Valsts policija

Piektdien, 13.maijā, Jēkabpils iecirknī tika saņemta informācija, ka Jēkabpils novada Asares pagastā kādā dzīvesvietā vīrietis ir fiziski vardarbīgs pret sievieti. Ierodoties norādītajā adresē policisti konstatēja, ka alkohola koplietošanas laikā kaimiņš uzlējis alu sievietei, neviens viņu nav fiziski iespaidojis un miesas bojājumi nav nodarīti.

Ņemot vērā, ka policija tika izsaukta nepamatoti, likumsargi sāka administratīvā pārkāpuma procesu, un sievietei piemērots naudas sods 35 eiro.

Policija atkārtoti atgādina, ka nepamatota speciālo dienestu izsaukšana kavē sabiedriskās kārtības nodrošināšanu, likumpārkāpumu novēršanu un palīdzības sniegšanu personām, kuras nokļuvušas ārkārtējā situācijā. Iespējams, brīdī, kad operatīvie dienesti dodas uz šādiem viltus izsaukumiem, cituviet cilvēkiem ir apdraudējums veselībai un dzīvībai, un palīdzības kavēšanās var būt pat letāla.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Pirmssvētku piektdiena Latvijā būs silta

Pirmssvētku piektdiena Latvijā būs silta, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Sabiedrība Pirmssvētku piektdiena Latvijā būs silta

Pirmssvētku piektdiena Latvijā būs silta, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Sabiedrība Skandāls Saeimā: deputāti sastrīdas, apspriežot padomju laika deportācijas

Saeimas sēdē atsevišķi deputāti šodien izpelnījās aizrādījumus par neatbilstošu izteikšanos saistībā ar padomju okupācijas laikā Latvijā veiktajām iedzīvotāju deportācijām jeb izsūtīšanām.

Sabiedrība Latvijā kļūs vēsākas, jaunnedēļ iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Lasiet arī

Kriminālziņas «Biju vienā Rīgas policijas iecirknī un man radās jautājums...»‎ (+VIDEO)

Premjera partija nevar uzturēt kārtību tiesībsargājošo iestāžu darbā.

Sabiedrība Valsts policijas priekšniekam piešķirs ģenerāļa pakāpi

Valdība drīzumā plāno lemt par ģenerāļa pakāpes piešķiršanu Valsts policijas (VP) priekšniekam Armandam Rukam, liecina Iekšlietu ministrijas (IeM) sagatavotais rīkojuma projekts.

Kriminālziņas Policija aiztur vairākus skinhedus - neonacistus (FOTO)

Valsts policija sadarbībā ar Valsts drošības dienestu (VDD) šodien aizturējusi vairākus skinhedus, kuri tiek turēti aizdomās par nacistiskās Vācijas genocīda, noziegumu pret cilvēci un mieru vai kara noziegumu publisku slavināšanu, kā arī par darbību veikšanu, kas vērstas uz rasu naida izraisīšanu, informēja Valsts policijas pārstāve Gita Gžibovska.

Kriminālziņas Valsts policija noķērusi vairāk nekā pustūkstoti pārkāpēju

Rīga, 20.apr., LETA. Atļautā braukšanas ātruma kontroles maratona laikā Valsts policija piektdien ir noķērusi vairāk nekā pustūkstoti pārkāpēju, informēja Valsts policija.