BMW vadītājam pespriež 500 eiro sodu, jo viņš automašīnā vedis citus cilvēkus

Sabiedrība
LETA 14:25, 27.01.2021 0

Šonedēļ kādam vīrietim Tukuma novadā piemērots 500 eiro sods par vizināšanos ar auto ar personām no dažādām mājsaimniecībām, informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

 

Sākotnējā informācija liecina, ka pirmdien Tukuma novada Džūkstes pagastā vīrieši no dažādām mājsaimniecībām vizinājās automašīnā "BMW" bez noteikta mērķa, pārkāpjot pašlaik valstī spēkā esošos drošības noteikumus.

Policijā par notikušo administratīvā pārkāpuma procesa ietvaros vienam vīrietim piemērots naudas sods 500 eiro apmērā. Par pārējo personu sodīšanu vēl tiks lemts.

Savukārt otrdien Jelgavas iecirkņa amatpersonas par epidemioloģiskās drošības pasākumu Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai neievērošanu sāka četrus administratīvā pārkāpuma procesus pret četrām personām, kuras pirms ierašanās Latvijā nebija aizpildījušas elektroniskās anketas personu uzraudzības informācijas sistēmā "Covidpass.lv". Tāpat sākti četri administratīvā pārkāpuma procesi pret personām, kuras, ieceļojot Latvijā, nevarēja uzrādīt apliecinājumu par negatīvu Covid-19 testa rezultātu.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Cilvēki pērk taksometru vaučerus Rīgas lidostā, bet ne pārāk daudz

Cilvēki pērk taksometru vaučerus Rīgas lidostā, bet ne pārāk daudz, aģentūrai LETA sacīja Rīgas lidostas valdes priekšsēdētāja Laila Odiņa.

Sabiedrība Ceturtdiena būs saulaina un bez nokrišņiem

Ceturtdiena būs saulaina un bez nokrišņiem, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Sabiedrība Rīgā sāks īstenot CO2 emisiju samazināšanas projektu

No šodienas Rīgas pašvaldība kopā ar vairākām citām Eiropas pilsētām piedalīsies "NetZero Pilot Cities" projektā ar mērķi veicināt CO2 emisiju samazināšanu pilsētā.

Sabiedrība Latvijā sākas līdaku spiningošanas un makšķerēšanas no laivām sezona

Šodien Latvijā tiek atklāta līdaku spiningošanas un makšķerēšanas no laivām sezona, kas turpināsies līdz pat ledus uzsalšanai.

Lasiet arī

Sabiedrība LIZDA ar Siliņu pārrunās pedagogu streika vienošanās izpildi

Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrība (LIZDA) šodien plkst.13 tiksies ar Ministru prezidenti Eviku Siliņu (JV), lai pārrunātu pedagogu streika vienošanās izpildi, aģentūru LETA informēja LIZDA.

Kultūra Vāc parakstus par liegumu publiskos pasākumos saīsināt Latvijas valsts himnu

Sabiedrības iniciatīvu portālā "Manabalss.lv" sākta parakstu vākšana par Latvijas valsts himnas atskaņošanu pilnā garumā publiskos pasākumos.

Pasaule Krievijā no 1.maija lozungiem pazudis vārds «miers»

Krievijā oficiālajos Darba svētku pasākumos trešdien gandrīz vairs nav izmantots vārds "miers", kas vairākas desmitgades bijis 1.maija svētku pazīstamākā lozunga "Miers. Darbs. Maijs" daļa, novērojuši vietējie mediji un "Telegram" kanāli.

Pasaule Kolumbija pārtrauc diplomātiskās attiecības ar Izraēlu

Kolumbijas prezidents Gustavo Petro trešdien pavēstīja, ka viņa valsts pārtrauc diplomātiskās attiecības ar Izraēlu tās valdības, kā sacīja prezidents, īstenotās genocīda politikas dēļ.