Sinoptiķi brīdina: Dienas gaitā gaidāms lietus. Bet ne visā Latvijā

Sabiedrība
LETA 07:44, 08.07.2020 0

Trešdien lietus mākoņi no Kurzemes pārvietosies uz Latvijas centrālo un vēlāk arī austrumu daļu, prognozē sinoptiķī.

 

Teju visā valstī īslaicīgi līs, dažviet gaidāmas lietusgāzes, iespējams arī pērkona negaiss un krusa. Pēcpusdienā Kurzemē nokrišņi vairs nav gaidāmi un spīdēs saule, savukārt dienas pirmajā pusē saulainākie būs valsts austrumu novadi.

Pūtīs mainīga stipruma dienvidu un rietumu vējš, tā ātrums brāzmās sasniegs 13-18 metru sekundē, lielākās brāzmas gaidāmas līdz ar nokrišņu mākoņiem.

Maksimālā gaisa temperatūra būs no +16..+18 grādiem Rietumlatvijā līdz +20..+21 grādam valsts austrumos.

Rīgā debesis apmāksies un uzlīs, ar zemu varbūtību iespējamas pērkona lietusgāzes. Gaiss iesils līdz +18 grādiem un dienvidrietumu vēja ātrums brāzmās sasniegs 14 metru sekundē, dienas otrajā pusē vējš kļūs lēns.

No rietumiem Latviju pamazām šķērso atmosfēras fronte. Gaisa spiediens 755-758 dzīvsudraba staba milimetri jūras līmenī.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Cilvēki pērk taksometru vaučerus Rīgas lidostā, bet ne pārāk daudz

Cilvēki pērk taksometru vaučerus Rīgas lidostā, bet ne pārāk daudz, aģentūrai LETA sacīja Rīgas lidostas valdes priekšsēdētāja Laila Odiņa.

Sabiedrība Ceturtdiena būs saulaina un bez nokrišņiem

Ceturtdiena būs saulaina un bez nokrišņiem, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Sabiedrība Rīgā sāks īstenot CO2 emisiju samazināšanas projektu

No šodienas Rīgas pašvaldība kopā ar vairākām citām Eiropas pilsētām piedalīsies "NetZero Pilot Cities" projektā ar mērķi veicināt CO2 emisiju samazināšanu pilsētā.

Sabiedrība Latvijā sākas līdaku spiningošanas un makšķerēšanas no laivām sezona

Šodien Latvijā tiek atklāta līdaku spiningošanas un makšķerēšanas no laivām sezona, kas turpināsies līdz pat ledus uzsalšanai.

Lasiet arī

Sabiedrība LIZDA ar Siliņu pārrunās pedagogu streika vienošanās izpildi

Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrība (LIZDA) šodien plkst.13 tiksies ar Ministru prezidenti Eviku Siliņu (JV), lai pārrunātu pedagogu streika vienošanās izpildi, aģentūru LETA informēja LIZDA.

Kultūra Vāc parakstus par liegumu publiskos pasākumos saīsināt Latvijas valsts himnu

Sabiedrības iniciatīvu portālā "Manabalss.lv" sākta parakstu vākšana par Latvijas valsts himnas atskaņošanu pilnā garumā publiskos pasākumos.

Pasaule Krievijā no 1.maija lozungiem pazudis vārds «miers»

Krievijā oficiālajos Darba svētku pasākumos trešdien gandrīz vairs nav izmantots vārds "miers", kas vairākas desmitgades bijis 1.maija svētku pazīstamākā lozunga "Miers. Darbs. Maijs" daļa, novērojuši vietējie mediji un "Telegram" kanāli.

Pasaule Kolumbija pārtrauc diplomātiskās attiecības ar Izraēlu

Kolumbijas prezidents Gustavo Petro trešdien pavēstīja, ka viņa valsts pārtrauc diplomātiskās attiecības ar Izraēlu tās valdības, kā sacīja prezidents, īstenotās genocīda politikas dēļ.