Krītoties apjomiem, Stradiņa slimnīcā aizver Covid-19 testēšanas telti

Sabiedrība
LETA 19:18, 20.05.2020 0

Krītoties apjomiem, Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcā aizver Covid-19 testēšanas telti, aģentūrai LETA pavēstīja slimnīcas pārstāve Janita Veinberga.

 
Foto: LETA

Pie esošā apjoma, slimnīcas pārstāve norādīja, ka nav racionāli to turēt atvērtu. Tādu pašu iemeslu dēļ arī novākts slimnīcas Covid-19 infopunkts, kur iepriekš tika sniegtas atbildes uz jautājumiem saistībā ar jauno koronavīrusu.

Jau ziņots, ka sakarā ar Covid-19 izplatību tika atvērtas vairākas teltis analīžu nodošanai.

Laboratorisko paraugu paņemšanas un apstrādes pakalpojumus nodrošināja Nacionālā mikrobioloģijas references laboratorija, "Centrālā laboratorija", "E. Gulbja Laboratorija", Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīca, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests un Zinātniskais institūts "BIOR".

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Viens no saspīlējuma iemesliem sabiedrībā ir sociālās atmiņas jautājumi

Viens no galvenajiem saspīlējuma iemesliem Latvijas sabiedrībā ir vairāki sociālās atmiņas jautājumi, piemēram, par Otro pasaules karu un padomju okupāciju, norādīts Kultūras ministrijas (KM) sagatavotajā Saliedētas un pilsoniski aktīvas sabiedrības attīstības plāna 2024.-2027.gadam projektā.

Sabiedrība Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Sabiedrība Rosina ieviest papildu atbalstu pie daudzbērnu vecāku vecuma pensijas

Labklājības ministrija (LM) rosina ieviest papildu atbalstu pie daudzbērnu vecāku vecuma pensijas no valsts pamatbudžeta, paredz ministrijas izstrādātie priekšlikumi, kurus otrdien, 7.maijā, skatīs valdība.

Sabiedrība Ādažu novadā mainīs vai piešķirs adreses 37 objektiem Gaujas ciemā

Ādažu novadā mainīs vai piešķirs adreses 37 objektiem Gaujas ciemā, liecina informācija pašvaldības mājaslapā.

Lasiet arī

Sabiedrība Stacionēto Covid-19 pacientu skaits pieaudzis līdz 728

Aizvadītajā diennaktī Latvijas slimnīcās ievietots 51 Covid-19 pacients, tostarp viens pārvests, līdz ar to kopējais stacionāros esošo ar koronavīrusu sirgstošo pacientu skaits pieaudzis no 698 sestdien līdz 728 svētdien, liecina Nacionālā veselības dienesta (NVD) apkopotie dati.

Sabiedrība Svētdien Latvijā reģistrēti 167 jauni Covid-19 gadījumi

Aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 167 jauni Covid-19 gadījumi un saņemtas ziņas par piecu saslimušo personu nāvi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra apkopotā informācija.

COVID-19 Sestdien stacionēts pēdējos mēnešos mazākais Covid-19 pacientu skaits

Sestdien Latvijas slimnīcās nogādāti 43 Covid-19 pacienti, kas ir mazākais vienā diennaktī stacionēto ar jauno koronavīrusu sasirgušo cilvēku skaits pēdējo trīs mēnešu laikā, liecina Nacionālā veselības dienesta (NVD) dati.

COVID-19 Nedaudz palielinājies slimnīcās esošo Covid-19 pacientu skaits

Svētdien Latvijā stacionēti 52 Covid-19 pacienti, tostarp trīs pārvesti, līdz ar to patlaban kopumā stacionāros ārstējas 939 pacienti, kas ir par 16 vairāk nekā dienu iepriekš, liecina Nacionālā veselības dienesta (NVD) apkopotie dati.