ASV aizsardzības ministrs ieradies Kijivā

Pasaule
LETA 10:33, 21.10.2024 0

ASV aizsardzības ministrs Loids Ostins pirmdien ieradies iepriekš neizziņotā vizītē Ukrainā.

 
Foto: twitter

"Es kā aizsardzības ministrs ceturto reizi esmu atgriezies Ukrainā, demonstrējot, ka ASV kopā ar starptautisko sabiedrību turpina atbalstīt Ukrainu," platformā "X" pavēstīja Ostins, publicējot fotogrāfiju, kurā viņš redzams dzelzceļa stacijā.

Ukraiņu mediji vēsta, ka Ostins plāno Kijivā tikties ar Ukrainas prezidentu Volodimiru Zelenski un Ukrainas aizsardzības ministru Rustemu Umerovu.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Izraēla veic triecienus Beirūtā un Libānas dienvidos

Izraēla svētdien veikusi triecienu Libānas šiītu bruņotā grupējuma "Hizbollah" komandcentram un pazemes ieroču darbnīcai Beirūtā, kā arī Libānas dienvidos, paziņoja Izraēlas armija.

Pasaule Paziņo par «Hizbollah» mēģinājumu nogalināt Izraēlas premjerministru

Izraēlas premjerministrs Benjamins Netanjahu apsūdzēja Libānas šiītu bruņoto grupējumu "Hizbollah" par atentāta mēģinājumu, raidot uz viņa rezidenci Cēzarejā lidrobotu.

Pasaule Moldovā notiek prezidenta vēlēšanas un referendums par pievienošanos ES

Moldovā šodien notiek prezidenta vēlēšanas un referendums, kurā vēlētājiem jāatbild uz jautājumu, vai konstitūcijā kā valsts stratēģisko mērķi fiksēt pievienošanos Eiropas Savienībai (ES).

Pasaule Francijas ārlietu ministrs: Krievijas uzvara radīs haosu pasaulē

Francijas ārlietu ministrs Žans Noels Baro sestdien Kijivā brīdinājis, ka Krievijas uzvara pret Ukrainu uzsāktajā karā radīs haosu starptautiskajā sistēmā.

Lasiet arī

Sabiedrība Izveidota jauna programma Ukrainas civiliedzīvotājiem

Radīt mājas sajūtu un kļūt par daļu no Latvijas sabiedrības!

Sabiedrība Sabiedriskie mediji kopā ar Ziedot.lv vienojas atbalsta akcijā Ukrainai

Sabiedriskie mediji kopā ar "Ziedot.lv" vienojušies atbalsta akcijā Ukrainai, aģentūrai LETA pavēstīja Latvijas Televīzijas pārstāve Ginta Martini.

Sabiedrība Samazinājies iedzīvotāju atbalsts Ukrainas kara bēgļu uzņemšanai Latvijā

Samazinājies Latvijas iedzīvotāju atbalsts Ukrainas kara bēgļu uzņemšanai Latvijā, liecina SIA "Rait Custom Research Baltic" veiktā sabiedriskās domas aptauja, kas tapusi pēc Valsts kancelejas pasūtījuma.

Sabiedrība Vāc parakstus par plašāku raidījumu ukraiņu valodā klāstu sabiedriskajos medijos

Sabiedrības iniciatīvu portālā "Manabalss.lv" sākta parakstu vākšana par plašāku raidījumu ukraiņu valodā klāstu sabiedriskajos medijos