Izraēla turpina veikt gaisa triecienus Libānā

Pasaule
LETA 16:19, 24.09.2024 0

Izraēlas Gaisa spēki otrdien turpina triecienus Libānā, pavēstījusi Izraēlas armija.

 

"Pēdējo stundu laikā [Izraēlas Gaisa spēki] veica triecienus ar grupējuma "Hizbollah" teroru saistītiem mērķiem Libānas dienvidos, arī palaišanas iekārtām, teroristu infrastruktūras objektiem un ēkām, kurās tika glabāti ieroči," teikts armijas paziņojumā.

Tostarp "Hizbollah" veicis jaunus uzbrukumus Izraēlas ziemeļu daļai.

Izraēlas armija ziņo, ka no Libānas uz dažādām vietām Izraēlas ziemeļos raidīti vairāk nekā 50 šāviņu.

"Lielākā daļa šāviņu tika pārtverti, un daži nokritušie šāviņi tika identificēti šajā teritorijā," norāda armija.

Nav ziņu par ievainotajiem. Postījumi nodarīti vairākām ēkām.

Vēl pirms tam "Hizbollah" paziņoja, ka kopš otrdienas rīta ar raķetēm "Fadi-1" un "Fadi-2" vismaz sešas reizes veicis triecienus Izraēlai.

Grupējums norādīja, ka uzbrucis Izraēlas militārajam lidlaukam Megido, uz rietumiem no Afulas, kā arī Ramatdavidas armijas bāzei, netālu no Haifas.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Francijā divus mēnešus pēc vēlēšanām izveidota jauna valdība

Divus mēnešus pēc parlamenta ārkārtas vēlēšanām Francijā izveidota jauna valdība, kas ir labējāka nekā iepriekšējā, un kreisi noskaņotie protestētāji to kritizē kā neatbilstošu jūlijā notikušo vēlēšanu rezultātiem.

Pasaule Izraēla veic kratīšanu «Al Jazeera» birojā Rietumkrastā un liek to slēgt

Izraēlas spēki svētdien veikuši kratīšanu Katarā bāzētā telekanāla "Al Jazeera" birojā Rāmallā, okupētajā Rietumkrastā, un likuši to 45 dienu laikā slēgt, paziņoja televīzijas kanāls.

Pasaule Šodien norisināsies ANO Nākotnes samits

Šodien un 23.septembrī norisināsies ANO Nākotnes samits, kura laikā plānots apstiprināt nesaistošu politisku deklarāciju - Nākotnes paktu.

Pasaule The Guardian: Krievijas armija zinājusi par Ukrainas plāniem Kurskas apgabalā

Krievijas armijas vadība iepriekš zināja par lielu varbūtību, ka Ukrainas Bruņotie spēki var iebrukt Kurskas apgabalā, piektdien ziņoja britu laikraksts "The Guardian", atsaucoties uz Ukrainas karavīru sagrābtiem Krievijas Iekšlietu ministrijas, Federālā drošības dienesta (FSB) un armijas dokumentiem.

Lasiet arī

Pasaule Netanjahu draud atriebties hutiešiem

Izraēlas premjerministrs Benjamins Netanjahu svētdien draudējis atriebties Jemenas hutiešu nemierniekiem, kuru izšautā raķete šorīt piezemējās Izraēlas vidienē.

Pasaule Izraēla: «Hamās» kā militārs formējums vairs nepastāv

Palestīniešu teroristiskā grupējuma "Hamās" militārajām spējām 11 mēnešus ilgā kara laikā nodarīti būtiski zaudējumi, un tas kā militārs formējums Gazas joslā vairs nepastāv, otrdien žurnālistiem paziņojis Izraēlas aizsardzības ministrs Joavs Galants.

Sabiedrība airBaltic no 17.septembra atsāks dienas laika lidojumus no Rīgas uz Telavivu

Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" no šā gada 17.septembra atsāks dienas laika lidojumus no Rīgas uz Telavivu, apstiprināja "airBaltic" pārstāvis.

Pasaule Izraēla: iznīcinātas tūkstošiem «Hizbollah» raķešu palaišanas iekārtu

Izraēlas iznīcinātājlidmašīnas svētdien triecienos Libānas dienvidos iznīcinājušas tūkstošiem Irānas atbalstītā šiītu kaujinieku grupējuma "Hizbollah" raķešu palaišanas iekārtu, kas bija notēmētas pret Izraēlas ziemeļiem un centrālo daļu, paziņoja Izraēlas armija.