ABC apstiprina Herisas un Trampa debates 10.septembrī

Pasaule
LETA 07:38, 09.08.2024 0

Telekanāls ABC ceturtdien apstiprināja, ka 10.septembrī rīkos ASV prezidenta kandidātu demokrātes Kamalas Herisas un republikāņa Donalda Trampa debates.

 
Foto: twitter

"Viceprezidente Herisa un bijušais prezidents Tramps abi apstiprināja, ka piedalīsies," platformā "X" pavēstīja ABC.

Iepriekš Tramps paziņoja, ka vienojies ar telekanālu "Fox News" rīkot 4.septembrī debates ar Herisu, taču Herisa šo ieceri noraidīja.

Džo Baidens atteicās no kandidēšanas pēc katastrofāla uzstāšanās CNN debatēs pret Trampu jūnijā.

Otras Trampa un Baidena televīzijas debates bija paredzētas 10.septembrī telekanālā ABC, Baidena vietā stājoties Herisai.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Eiropas Komisijā Dombrovskim plānota ekonomikas un ražīguma komisāra loma

Eiropas Komisijas (EK) prezidente Urzula fon der Leiena otrdien iepazīstināja ar jauno EK sastāvu nākamajiem pieciem gadiem, un jaunajai EK darbu paredzēts sākt 1.novembrī.

Pasaule Izraēlas kara mērķis ir arī iedzīvotāju droša atgriešanās valsts ziemeļos

Izraēlas premjerministrs Benjamins Netanjahu otrdien paziņoja par valsts kara mērķu paplašināšanu, ietverot starp tiem arī valsts ziemeļdaļas iedzīvotāju drošu atgriešanos mājās, kuras viņi atstājuši, glābjoties no pārrobežu apšaudes starp Izraēlas armiju un Libānas kaujinieku grupējumu "Hizbollah".

Pasaule Plūdos Centrāleiropā bojāgājušo skaits pieaudzis līdz 16

Vētras "Boriss" izraisītajos plūdos Centrāleiropā bojāgājušo cilvēku skaits pirmdien pieaudzis līdz 16.

Pasaule Ukraina mudina ANO sniegt humāno palīdzību Kurskas apgabalā

Ukrainas Ārlietu ministrija aicinājusi ANO un Starptautisko Sarkanā Krusta komiteju (SSKK) iesaistīties humānās palīdzības sniegšanā Kurskas apgabala teritorijās, kas atrodas Ukrainas bruņoto spēku kontrolē, teikts ministrijas paziņojumā.

Lasiet arī

Pasaule Tramps plāno izveidot valdības efektivitātes komisiju, kuru vadītu Masks

ASV prezidenta amata kandidāts no Republikāņu partijas Donalds Tramps ceturtdien paziņoja, ka plāno izveidot valdības efektivitātes komisiju un iecelt par tās vadītāju Īlonu Masku, lai samazinātu izšķērdīgus tēriņus par "triljoniem" ASV dolāru.

Pasaule ABBA iebilst pret viņu mūzikas izmantošanu Trampa kampaņā

Bijušās zviedru popgrupas ABBA dalībnieki ir iebilduši pret to, ka šīs grupas mūzika tiek izmantota Donalda Trampa prezidenta vēlēšanu kampaņas veicināšanai bez viņu atļaujas.

Pasaule Tramps intervijā ar Masku atkārto savas iecienītās sazvērestības teorijas

ASV eksprezidenta Donalda Trampa interviju ar tehnoloģiju magnātu miljardieri Īlonu Masku platformā "X" pirmdien uz 40 minūtēm aizkavēja tehniskas kļūmes, bet saturiski tā nekādus pārsteigumus nenesa.

Pasaule Baidens šaubās par mierīgu varas nodošanu, ja Tramps zaudēs vēlēšanās

Savienoto Valstu prezidents Džo Baidens intervijā raidorganizācijai CBS sacījis, ka nemaz nav pārliecināts par mierīgu varas nodošanu Kamalas Herisas rokās gadījumā, ja republikāņu kandidāts Donalds Tramps zaudēs novembrī gaidāmajās ASV prezidenta vēlēšanās.