Itālijai tuvojas karstuma vilnis

Pasaule
LETA 08:04, 19.06.2024 0

Itālijai tuvojas karstuma vilnis, kura laikā gaisa temperatūra sasniegs 40 grādus pēc Celsija, prognozē meteorologi.

 

Sicīlijā, Sardīnijā un Apūlijas reģionā ceturtdien gaiss vietām varētu uzkarst pat virs 40 grādiem pēc Celsija, prognozē meteorologi.

Romā gaisa temperatūra ceturtdien, domājams, uzkāps līdz 38 grādiem pēc Celsija, bet Kampānijā pat līdz 40 grādiem. Savukārt Toskānā tiek prognozēts 32 līdz 36 grādus liels karstums.

Arī Emīlijas-Romanjas reģionā būs ļoti karsts, savukārt Itālijas ziemeļu reģionos pārmērīgs karstums netiek prognozēts.

Karstumu Itālijas vidienē un dienvidos radījis augsta spiediena apgabals no Āfrikas. Karstumu pavada liels mitrums.

Meteorologi prognozē, ka nedēļas nogalē karstums mazināsies un gaidāmi spēcīgi pērkona negaisi, sevišķi ziemeļos, un gaisa temperatūra kritīsies.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Aptauja: atbalsts Herisai un Trampam teju vienāds

Amerikāņu vidū, kas sliecas balsot gaidāmajās prezidenta vēlēšanās, 48% atbalsta demokrātu kandidāti Kamalu Herisu, bet 47% republikāni Donaldu Trampu, konstatēts telekanāla CNN un pētījumu centra SSRS aptaujā.

Pasaule Mediji: Krievija sistemātiski nodarbojas ar spiegošanu Baltijas jūrā

Krievija sistemātiski vāc informāciju par gāzes cauruļvadiem, datu kabeļiem, vēja ģeneratoru parkiem un militāro infrastruktūru Baltijas jūrā, vēsta Vācijas mediji.

Pasaule ANO: 15 miljoniem ukraiņu nepieciešama humānā palīdzība

Ukrainā humānā palīdzība ir nepieciešama 15 miljoniem cilvēku, no kuriem vairāk nekā puse ir sievietes un bērni, uzrunā ANO Drošības padomes sanāksmē Ņujorkā paziņoja ANO ģenerālsekretārs Antoniu Gutērrešs.

Pasaule Izraēla turpina veikt gaisa triecienus Libānā

Izraēlas Gaisa spēki otrdien turpina triecienus Libānā, pavēstījusi Izraēlas armija.

Lasiet arī

Kultūra Pēc koncerta Kremlī Pupo tiek liegts uzstāties Šauļos

Itāliešu popmūzikas veterānam Pupo tiks liegts aprīlī uzstāties Šauļu arēnā, jo pagājušajā nedēļā viņš piedalījās koncertā Maskavas Kremļa pilī kopā ar Krievijas zvaigznēm, kas paudušas atbalstu iebrukumam Ukrainā.

Pasaule Itālijas ģenerālis atstādināts par pretrunīgiem izteikumiem savā grāmatā

Itālijas aizsardzības ministrs Gvido Kroseto uz 11 mēnešiem atstādinājis no pienākumu pildīšanas ģenerāli Roberto Vannači, atklājoties pretrunīgiem viņa izteikumiem par homoseksuāļiem, vides aizstāvjiem un imigrantiem.

Pasaule Miris pēdējais Itālijas kroņprincis Viktors Emanuēls

86 gadu vecumā savas ģimenes lokā Ženēvā miris pēdējā Itālijas karaļa dēls Savojas un Neapoles princis Viktors Emanuels, paziņojis Savojas dinastijas nams.

Pasaule Itālija izstājas no Ķīnas «Vienas jostas, viena ceļa» iniciatīvas

Itālija oficiāli izstājusies no Ķīnas "Vienas jostas, viena ceļa" infrastruktūras iniciatīvas, trešdien vēstī laikraksts "Corriere della Sera".