Austrijā lidojuma laikā krusas dēļ lidmašīnai ieplīsis vējstikls

Pasaule
VS.LV 09:22, 10.06.2024 0

Austrian Airlines lidmašīna Airbus A320 lidoja no Maljorkas, Spānijas salas, uz Vīni, Austrijā.

 

Lidmašīna droši nolaidās Vīnē ar krusas izsistu vējstiklu un bojātu "degunu", ziņo Austrijas laikraksts Kronen Zeitung.

"Krusa sabojāja lidmašīnas kabīnes logus un "degunu". Pilotiem izdevās veiksmīgi nolaisties, un neviens nav cietis," norāda portāls.

Izdevuma publiskotajos kadros redzams, ka Airbus A320 kabīnes priekšējie logi ir pilnībā aizsegti ar plaisām. Turklāt lidmašīnas "deguns" ir stipri bojāts – trūkst ievērojamas daļas apšuvuma.

Pasažieri jutās spēcīgu vibrēšanu. Lidmašīnai nolaižoties, viņi bija šokēti par tās izskatu.

Aviokompānija apstiprināja, ka lidmašīnu Airbus A320 sabojājusi krusa.

"Lidmašīna, tuvojoties Vīnei, saskārās ar pērkona negaisu, kas, pēc apkalpes domām, nebija manāms laikapstākļu radarā. Krusas rezultātā tika sasisti lidmašīnas kabīnes divi priekšējie logi, lidmašīnas "deguns" un daži paneļi," teikts Austrian Airlines paziņojumā.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Par jauno Ukrainas ārlietu ministru kļuvis Andrijs Sibiha

Ukrainas parlaments ceturtdien apstiprinājis ārlietu ministra amatā Andriju Sibihu.

Pasaule Baltkrievijā ielidojuši divi Krievijas droni «Shahed»

Naktī uz ceturtdienu Baltkrievijā ielidojuši divi Krievijas trieciendroni "Shahed", kas bija palaisti pret mērķiem Ukrainā, un tie notriekti, ziņo aktīvistu organizācija "Belaruski Hajun", kas novēro Krievijas un Baltkrievijas armijas aktivitātes.

Pasaule ASV apšaudē vidusskolā nogalināti četri cilvēki un 30 ievainoti

ASV apšaudē vidusskolā Vinderā, Džordžijas štatā, nogalināti vismaz četri cilvēki un vēl aptuveni 30 guvuši ievainojumus, ziņo avoti tiesībsargājošajās iestādēs.

Pasaule Lukašenko apžēlojis 30 saistībā ar protestiem notiesātus cilvēkus

Baltkrievijas diktators Aleksandrs Lukašenko apžēlojis 30 ieslodzītos, kas bija notiesāti par protestiem pret valdību, trešdien paziņojis Lukašenko birojs.

Lasiet arī

Pasaule Austrija aicina saglabāt mēra sajūtu attiecībā uz Krieviju

Austrijas ārlietu ministrs Aleksandrs Šallenbergs iebilst pret iespējamu aizliegumu piešķirt Šengenas vīzas Krievijas pilsoņiem un aicina "saglabāt mēra sajūtu" attiecībā uz Krieviju, ziņoja Austrijas laikraksts "Kronen Zeitung".

Pasaule Austrija pirmo reizi par "persona non grata" pasludina Krievijas diplomātu

Austrijas varasiestādes pirmo reizi pieņēmušas lēmumu par "persona non grata" pasludināt Krievijas diplomātu, pirmdien vēsta Austrijas laikraksts "Kronen Zeitung".