FIB direktors apmeklē Izraēlu neizziņotā vizītē

Pasaule
LETA 07:37, 15.02.2024 0

ASV Federālā izmeklēšanas biroja (FIB) direktors Kristofers Rejs ir apmeklējis Izraēlu iepriekš neizziņotā vizītē, lai tiktos ar šīs valsts tieslietu un izlūkošanas aģentūrām, kamēr Izraēla cīnās asiņainā karā Gazas joslā, trešdien paziņoja FIB.

 

Rejs arī tikās ar Telavivā bāzētiem FIB aģentiem, teikts FIB paziņojumā, uzsverot viņu darba nozīmīgumu saistībā ar palestīniešu kaujinieku grupējumu "Hamās" un Irānas atbalstito Libānas kaujinieku grupējumu "Hizbollah".

Viņš vēlreiz apliecināja FIB atbalstu Izraēlai pēc "Hamās" 7.oktobrī sarīkotajiem uzbrukumiem.

"FIB partnerība ar mūsu Izraēlas kolēģiem ir ilgstoša, cieša un spēcīga, un es esmu pārliecināts, ka mūsu aģentūru tuvība veicināja mūsu spēju tik ātri rīkoties, atbildot uz šiem uzbrukumioem, un nodrošināt, ka mūsu atbalsts ir tik viengabalains, cik vien iespējams," sacīja Rejs.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Zelenskis tikšanās laikā ar Blinkenu mudina ASV piegādāt PAS

Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis, otrdien Kijivā sākot tikšanos ar ASV valsts sekretāru Entoniju Blinkenu, mudināja Savienotās Valstis piegādāt Ukrainai pretgaisa aizsardzības sistēmas (PAS).

Pasaule Jaunkaledonijā pēc nekārtībām izsludina komandantstundu

Jaunkaledonijas varasiestādes otrdien izsludināja nakts komandantstundu, pēc tam kad protesti pret rosināto vēlēšanu sistēmas reformu bija pārauguši nekārtībās un grautiņos.

Pasaule Zemessardzes komandieris nosauc Krievijas galveno stratēģisko mērķi Ukrainā

Atsākot uzbrukumus pie Harkivas, Krievijas galvenais stratēģiskais mērķis tomēr arvien varētu būt pilnībā okupēt četrus citus Ukrainas reģionus, otrdien intervijā TV3 pieļāva Zemessardzes komandieris, brigādes ģenerālis Kaspars Pudāns.

Pasaule Indijā sabrūkot vides reklāmai, 12 cilvēki gājuši bojā un 60 ievainoti

Indijas finanšu galvaspilsētā Mumbajā stiprā vētrā ir sabrukusi vides reklāma, izraisot 12 cilvēku nāvi un ievainojot vismaz 60, pirmdien paziņoja amatpersonas.

Lasiet arī

Pasaule Izraēlas armija veic «mērķētus triecienus» Rafahā

Izraēlas armija pirmdienas vakarā paziņoja par "mērķētu triecienu" sākšanu Rafahā pret palestīniešu kaujinieku grupējumu "Hamās".

Pasaule Izraēlas armija no Rafahas evakuē 100 000 cilvēku

Izraēlas armija pirmdien paziņoja, ka tā evakuē aptuveni 100 000 cilvēku no Rafahas austrumu daļas pirms gaidāmā uzbrukuma Gazas joslas dienvidu pilsētai.

Pasaule Izraēlas valdība nolemj pārtraukt «Al Jazeera» darbību valstī

Izraēlas valdība svētdien nolēma pārtraukt televīzijas kompānijas "Al Jazeera" darbību valstī, platformā "X" pavēstīja premjerministrs Benjamins Netanjahu.

Pasaule Starptautiskā krimināltiesa nosoda draudus tās amatpersonām

Starptautiskā krimināltiesa (SKT) piektdien stingri reaģējusi uz draudiem un iebiedēšanas mēģinājumiem, ar kuriem saskārušies tās darbinieki, bet plašāku informāciju nesniedza.