Čārlzam III diagnosticēts vēzis

Pasaule
VS.LV 20:58, 05.02.2024 0

Lielbritānijas karalim Čārlzam III diagnosticēts vēzis, pirmdien paziņojusi Bekingemas pils.

 

Tas nav prostatas vēzis, bet tika atklāts palielinātas prostatas ārstēšanas laikā, kas tika veikta nesen, atklāja pils, bet plašāku informāciju nesniedza.

75 gadus vecais monarhs sācis ārstēšanās kursu, paziņoja pils, piebilstot, ka Čārlzs III ir pozitīvi noskaņots par ārstēšanos un gaida atgriešanos pie savu pienākumu pildīšanas.

Pagaidām karalis nepiedalīsies publiskos pasākumos.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Saistībā ar GPS signāla traucēšanu Igaunija izsauc Krievijas pārstāvi

Igaunijas Ārlietu ministrija trešdien izsauca Krievijas pagaidu pilnvaroto lietvedi, lai paustu protestu par to, ka Krievija rada GPS signāla traucējumus Igaunijā.

Pasaule Lietuvas muitnieki novērš divu «Tesla Cybertruck» izvešanu uz Baltkrieviju

Lietuvas muitnieki aizturējuši divus automobiļus "Tesla Cybertruck", jo ir aizdomas, ka šos pikapus ar elektrodzinēju bija paredzēts kontrabandas ceļā caur Baltkrieviju ievest Krievijā, tādējādi pārkāpjot Eiropas Savienības (ES) sankcijas.

Pasaule Narvā atkal parādīs Krievijai plakātu ar uzrakstu «Putins - kara noziedznieks»

Narvā pie Hermaņa pils karoga torņa jau otro gadu pēc kārtas tiks izkārts pret pāri upei esošo Krievijas pilsētu Ivangorodu pavērsts liels plakāts, uz kura redzams asinīm notašķīts diktators Vladimirs Putins un uzraksts angļu valodā "Putin War Criminal" ("Putins - kara noziedznieks").

Pasaule Eiropa aizliegs Krievijas finansējumu politiskajām partijām un fondiem

Eiropas Savienības (ES) 14.sankciju pakete, kas būs vērsta pret Krieviju, aizliegs Krievijas finansējumu "Eiropas politiskajām partijām un Eiropas politiskajiem fondiem", "nevalstiskajām organizācijām" un "mediju pakalpojumu sniedzējiem", liecina sankciju projekts, kas nonācis interneta laikraksta "EUobserver" rīcībā.

Lasiet arī

Pasaule Kemerons: Ukrainai ir tiesības izmantot britu ieročus uzbrukumiem Krievijā

Ukrainai ir tiesības veikt triecienus mērķiem Krievijas teritorijā ar ieročiem, kas saņemti no Lielbritānijas, ceturtdien vizītes gaitā Kijivā apliecināja Lielbritānijas ārlietu ministrs Deivids Kemerons.

Pasaule Īrija sola neizvietot policiju uz robežas ar Ziemeļīriju

Īrijas valdība apstiprinājusi, ka uz robežas ar Ziemeļīriju policija netiks izvietota, Londonā pavēstīja Lielbritānijas Ziemeļīrijas lietu ministrija.

Pasaule Lielbritānijā skolā jaunietis sadūris trīs cilvēkus

Lielbritānijā trešdien aizturēts 17 gadus vecs jaunietis, kurš tiek turēts aizdomās par trīs cilvēku saduršanu skolā Anglijas ziemeļos, paziņojusi policija.

Pasaule Lielbritānija nosūtījusi pirmo nelegālo imigrantu uz Ruandu

Lielbritānija ir nosūtījusi pirmo nelegālo imigrantu uz Ruandu, sākot īstenot pretrunīgi vērtētu plānu, otrdienas vakarā ziņoja britu mediji.