Saindēta Ukrainas izlūkdienesta vadītāja sieva

Pasaule
LETA 23:58, 28.11.2023 0

Ukrainas Aizsardzības ministrijas Galvenās izlūkošanas pārvaldes priekšsēdētāja Kirillo Budanova sieva Marianna saindēta ar smagajiem metāliem un atrodas slimnīcā, vēsta ukraiņu tīmekļa izdevums "Babeļ", atsaucoties uz avotu izlūkdienestā.

 
Foto: LETA

"Šobrīd noslēdzas ārstēšanas kurss, turpmāk būs ārstu uzraudzība," sacīja izdevuma sarunbiedrs.

Budanova hospitalizēta pēc veselības stāvokļa pasliktināšanās, un slimnīcā viņai konstatēta saindēšanās ar smagajiem metāliem, sacīja avots.

"Šīs vielas nekādi netiek izmantotas sadzīvē vai militārajā jomā. To klātbūtne var norādīt uz mērķtiecīgu mēģinājumu noindēt konkrētu cilvēku," apgalvoja "Babeļ" sarunbiedrs.

Nav zināms, vai tā bijusi "vienreizēja indēšana", vai arī "indējuši zināmu laiku pa daļām", savukārt vēsta medijs "RBK-Ukraina", atsaucoties uz avotu.

"Šobrīd notiek izmeklēšana par Aizsardzības ministrijas Galvenās izlūkošanas pārvaldes sievas slepkavības mēģinājumu," norāda izdevums.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Microsoft: Ziemeļkorejas hakeri nozaguši trīs miljardus dolāru

Ziemeļkorejas hakeri kopš 2017.gada ir nozaguši kriptovalūtu aptuveni trīs miljardu dolāru vērtībā, un tā izmantota Phenjanas kodolprogrammas finansēšanai, teiks uzņēmuma "Microsoft" ziņojumā "Kiberdrošība 2024".

Pasaule Jāturpina stingri ieviest esošās sankcijas un jāizskauž "ēnu flote"

Ārlietu ministre Baiba Braže tikās ar ES īpašo sūtni sankciju jautājumos Deividu O'Salivanu.

Pasaule Herisa: Mana prezidentūra nebūs Baidena prezidentūras turpinājums

ASV demokrātu prezidenta amata kandidāte Kamala Herisa trešdien sniedza pirmo interviju konservatīvajam telekanālam "Fox News", Herisai cita starpā norādot, ka viņas prezidentūra, gadījumā ja uzvarēs vēlēšanās, nebūs Džo Baidena prezidentūras turpinājums.

Pasaule Ziemeļkorejas konstitūcijā Dienvidkoreja pasludināta par «naidīgu» valsti

Ziemeļkoreja ceturtdien paziņoja, ka tās konstitūcijā Dienvidkoreja tagad ir raksturota kā "naidīga" valsts.

Lasiet arī

Pasaule Par jauno Ukrainas ārlietu ministru kļuvis Andrijs Sibiha

Ukrainas parlaments ceturtdien apstiprinājis ārlietu ministra amatā Andriju Sibihu.

Pasaule Ukrainas ārlietu ministrs paziņojis par atkāpšanos

Ukrainas ārlietu ministrs Dmitro Kuleba trešdien iesniedzis demisijas rakstu, sociālās saziņas vietnē "Facebook" pavēstījis Augstākās Radas priekšsēdētājs Ruslans Stefančuks.

Sabiedrība Ukraina aizliedz ar Krieviju saistītās reliģiskās organizācijas

Ukrainas parlaments otrdien pieņēmis likumu, ar kuru aizliegta to reliģisko organizāciju darbība, kas saistīta ar Krieviju.

Pasaule Indijas premjers apmeklēs Ukrainu

Indijas Ārlietu ministrija paziņojusi, ka premjerministrs Narendra Modi augustā plāno apmeklēt Ukrainu, vēsta ziņu aģentūra "Reuters".