Automobiļa eksplozijā uz ASV-Kanādas robežas gājuši bojā divi cilvēki

Pasaule
LETA 07:55, 23.11.2023 0

Uz ASV-Kanādas robežas pie Niagāras ūdenskrituma ir eksplodējis automobilis, un divi cilvēki tajā ir gājuši bojā, trešdien pavēstīja ASV Federālais izmeklēšanas birojs (FIB) un ASV mediji.

 
Foto: twitter

Sprādziens notika robežšķērsošanas punktā starp ASV Ņujorkas štatu un Kanādas Ontārio provinci, sociālā tīkla platformā "X" paziņoja Ņujorkas štata gubernatore Ketija Hočula.

Automobilis eksplodēja dienas vidū ASV pusē pie slavenā Varavīksnes tilta. Sprādzienu izmeklē FIB sadarbībā ar Kanādas izmeklētājiem, paziņoja Ontārio provinces gubernators Dāgs Fords.

Pēc sprādziena uz laiku tika slēgts gan šis robežšķērsošanas punkts, gan trīs citi robežšķērsošanas punkti uz Kanādas robežas Ņujorkas štata rietumos. Tika pastiprināti drošības pasākumi arī citos robežšķērsošanas punktos un dažās lidostās.

Ņujorkas štata policija un FIB pretterorisma vienība novēro štata robežas, paziņoja štata gubernatore.

Daži ASV mediji ziņoja, ka automašīna bija lielā ātrumā tuvojusies robežšķērsošanas punktam un braukusi pa nepareizo satiksmes joslu.

Ceturtdien ASV tiks svinēta Pateicības diena, kad tradicionāli satiekas tuvinieki un draugi. Iepriekšējā diena ir viena no aktīvākās ceļošanas dienām gada laikā.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Slovākijas vicepremjers: Fico dzīvībai briesmas vairs nedraud

Atentātā sašautā Slovākijas premjerministra Roberta Fico dzīvībai briesmas vairs nedraud, svētdien paziņojis vicepremjers Roberts Kaliņāks.

Pasaule Profesors: Krieviju apturēt ir vienkārši, tikai jāgrib to izdarīt

Krievija ir ļoti atkarīga no savas naftas un gāzes eksporta, un šādu valstu ekonomikas apturēt ir ļoti vienkārši, ja vien ir pietiekama politiskā griba, intervijā aģentūrai LETA norādīja Jeruzalemes Ebreju universitātes profesors Ichaks Brudnijs.

Pasaule Tusks: Polija tērēs 2,3 miljardus eiro austrumu robežas stiprināšanai

Polija tērēs vairāk nekā 2,3 miljardus eiro savas austrumu robežas stiprināšanai, sestdien pavēstīja premjerministrs Donalds Tusks.

Pasaule Slovākijas veselības ministre: prognozes par Fico veselību ir pozitīvas

Prognozes par atentātā sašautā Slovākijas premjerministra Roberta Fico veselību ir pozitīvas, sestdien sacīja Slovākijas veselības ministre Zuzana Dolinkova.

Lasiet arī

Pasaule Virpuļviesuļos ASV pieci bojāgājušie

ASV Oklahomas un Aiovas štatos virpuļviesuļos zaudējuši dzīvību pieci un ievainoti apmēram 100 cilvēki, svētdien paziņoja varasiestādes.

Pasaule Policija likvidē palestīniešu atbalstītāju nometnes trijās ASV universitātēs

Policija ASV universitātēs, likvidējot palestīniešu atbalstītāju nometnes, sestdien aizturējusi gandrīz 200 cilvēku.

Pasaule ASV Senāts atbalsta likumprojektu par militāro palīdzību Ukrainai

ASV Kongresa augšpalāta Senāts otrdienas vakarā atbalstīja likumprojektu paketi, kura ietver likumprojektu par militāro palīdzību Ukrainai 61 miljarda ASV dolāru apmērā.

Pasaule Mediji: Blinkens brīdinās Ķīnu par sankcijām

ASV valsts sekretārs Entonijs Blinkens nākamnedēļ vizītes laikā Ķīnā plāno brīdināt, ka Vašingtona noteiks sankcijas, ja Pekina nepārtrauks piegādāt Krievijai militārās un divējāda lietojuma tehnoloģijas, ziņo laikraksts "Financial Times" (FT) un aģentūra "Bloomberg".