Latvija piedalīsies Pasaules bārmeņu čempionātā Romā

Pasaule
LETA 19:43, 08.06.2023 0

Latviju Pasaules bārmeņu čempionātā Romā pārstāvēs Deniss Smirnovs un Deniss Trifanovs, pavēstīja Latvijas Bārmeņu federācijas (LBF) prezidents Raitis Akerblūms.

 

Viņš informēja, ka "Latvijas Bārmeņu čempionātā 2023", kas notika trešdien, 7.jūnijā, Smirnovs ieguva pirmo vietu kategorijā "Classic", savukārt Trifanovs uzvarēja kategorijā "Flair".

Tikmēr otro vietu kategorijā "Classic" ieguva Linards Grundmans, bet trešo - Andris Noreiķis.

Grundmans ieguva arī otro vietu kategorijā "Flair". Trešās vietas šajā kategorijā nebija.

Pasaules bārmeņu čempionāts notiks Romā no 2023.gada 28.novembra līdz 2.decembrim.

Latvijas Bārmeņu federācija reģistrēta 2009.gadā. Organizācijas galvenie mērķi ir apvienot Latvijas bārmeņus vienotā organizācijā, veicināt to kvalifikācijas celšanu, kā arī dažādu profesionālu gan vietēju, gan starptautisku bārmeņu konkursu un semināru organizēšana, uzturot un attīstot sakarus ar līdzīgām organizācijām ārvalstīs, kā arī stiprināt sadarbību ar nozares uzņēmējiem un dzērienu izplatītājiem.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Arī Ungārija vēlas izstāties no ES patvēruma noteikumiem

Ungārija vēlas atteikties no Eiropas Savienības (ES) patvēruma politikas noteikumiem, trešdien pavēstīja Ungārijas Eiropas lietu ministrs Jānošs Boka.

Pasaule Ķīnā miris sadurts japāņu zēns

Ķīnā ceturtdien miris japāņu zēns, kurš trešdien tika sadurts ceļā uz skolu, paziņoja Japānas ārlietu ministre Joko Kamikava.

Pasaule Herisa un Tramps jaunnedēļ varētu tikties ar Zelenski

Ar Ukrainas prezidentu Volodimiru Zelenski jaunnedēļ ASV varētu tikties abi Savienoto Valstu prezidenta amata kandidāti - demokrāte Kamala Herisa un republikānis Donalds Tramps, vēsta ASV mediji.

Pasaule ISW: Triecieni Krievijas aizmugurē mazina krievu spējas uzbrukt Ukrainā

Ukrainai turpinot triecienus Krievijas aizmugurē, ne tikvien tiek iznīcinātas munīcijas rezerves un paši objekti, bet arī mazinātas krievu spējas uzbrukt Ukrainā, teikts ASV domnīcas "Kara studiju institūts" (ISW) ziņojumā.