Augusta sākumā notiks Vecrīgas zaļumballe

Kultūra
LETA 10:43, 21.07.2024 0

Šogad 2.augustā no plkst.19 līdz 23 Māzās Jaunielas laukumā notiks Vecrīgas zaļumballe.

 

Zaļumballē spēlēs kapela "Karikste", grupas "Tirkizband" un "Laika upe". Visu pasākuma laiku darbosies bufete, starplaikos par labu atmosfēru rūpēsies DJ Just Scenny. Pasākumu vadīs Egils Melbārdis un Maija Doveika.

Vakaru iesāks kapela "Karikste" no Aizkraukles ar romantisku danču programmu. Kapela muzicē tautas tradīciju garā - lustīgas un enerģiskas dziesmas dziedājusi un dančus spēlējusi Latvijas tautas mūzikas svētkos, Ģikšu danču naktīs, folkloras festivālā "Baltica", festivālā "Jēkabpils Lustes", latvisko tradīciju svētkos un Vispārējos Latviešu Dziesmu un deju svētkos.

No plkst.21 apmeklētājus ar populāru latviešu estrādes mūziku priecēs grupa "Tirkizband". Grupas pirmssākumi meklējami šova "Koru kari 2" laikā, kad draugi - Erita Karlsone, Uldis Timma un Gundars Caune, kuri sevi pierādījuši, darbojoties katrs atsevišķi dažādos muzikālajos projektos un sastāvos, radīja kopīgu muzikālo apvienību. Grupas mērķis ir radīt oriģinālmūziku un dāvāt cilvēkiem patiesas emocijas un iedvesmu.

Kā pēdējie uz skatuves plkst.23 kāps grupa "Laika upe" - piecu mūziķu apvienība, kas aktīvi darbojas no 2016.gada. Grupas mūzikas stils ir poproks, un tās repertuārā dzirdēsiet iemīļotākās latviešu dziesmas un grupas oriģinālmūziku.

Ieeja pasākumā bez maksas.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra AB dambī notiks festivāls «‎bez narkotikām un alkohola»‎ (+VIDEO)

"Мēs cenšamies rūpēties par naturālu un īstu pieredzi".

Kultūra Durbes pils pagalmā ar albuma prezentācijas koncertu debitē Afroedīte (+VIDEO)

Dziedātāja sevi jūlijā pieteica ar albumu "Mīlestības dziesmas iesācējiem".

Kultūra 13. septembrī Rotko centrā atklās ebreju mākslinieka no Krievijas (+VIDEO)

Starp Geršova nozīmīgākajiem darbiem jāmin sērijas “Mikelandželo” un “Atmiņas par Vitebsku”, cikli “Par Dmitrija Šostakoviča septīto simfoniju” un “Rekviēms”, kā arī Marka Šagāla un Pāvela Filonova portreti.

Kultūra Amerikāņu vokālie speciālisti meklē talantus Rīgā un Liepājā (+VIDEO)

Latvijas speciālistiem būs iespēja klausīties tieši viņiem pielāgotas lekcijas.

Lasiet arī

Ekonomika Neatkarīgie aldari: Covid-19 krīze Vecrīgā joprojām turpinās

Uz vietējiem iedzīvotājiem orientētam viesnīcu, restorānu un sabiedriskās ēdināšanas (HoReCa) segmentam klājas salīdzinoši labi, bet Vecrīgā krogiem un bāriem Covid-19 krīze turpinās, intervijā aģentūrai LETA atzina Latvijas Neatkarīgo aldaru biedrības priekšsēdētājs un alus darītavas "Labietis" vadītājs Reinis Pļaviņš.

Ekonomika Rīgas pašvaldība Vecrīgas pievilcību cer vairot ar labiekārtojumu

Rīgas pašvaldība šogad Vecrīgā plāno uzstādīt vairāk nekā 200 dažāda veida labiekārtojuma elementus un pārbūvēt vairākas Vecrīgas ielas.

Interesanti fakti Vecrīgā aizliegts meklēt senlietas, izmantojot ierīces

Vecrīgā aizliegts meklēt senlietas, izmantojot ierīces metāla priekšmetu un materiāla blīvuma noteikšanai, izriet no Nacionālās kultūras mantojuma pārvaldes (NKMP) sagatavotajiem Vecrīgas arheoloģiskā kompleksa izmantošanas un saglabāšanas norādījumiem.

Sabiedrība Vecrīgu renovēs līdz 2025. gadam: darbi tiks uzsākti 30 ielās

Pilsētas varas programma var palīdzēt tūristu izaugsmei, taču kādu laiku visiem būs jāsadzīvo ar bedrēm.