Festivāla «Positivus» norises dēļ Lucavsalā ievieš satiksmes ierobežojumus

Kultūra
LETA 21:39, 18.07.2024 0

Šovakar Lucavsalā stāsies spēkā būtiskāki satiksmes ierobežojumi festivāla "Positivus" norises sagatavošanas dēļ, informē Rīgas pašvaldība.

 
Foto: LETA

Šodien no plkst.17 līdz svētdienas, 21.jūlija, plkst.4.30 slēgs transportlīdzekļu satiksmi Lucavsalas ielas un Laivu ielas (Lucavsalā) posmā aiz tirdzniecības centra "K Senukai" transportlīdzekļu stāvlaukuma.

Tāpat norādītajā laika periodā slēgs ceļu uz mazdārziņu teritoriju pretī tirdzniecības centra "K Senukai" transportlīdzekļu stāvlaukumam.

Šodien no plkst.17 līdz svētdienas, 21.jūlija, plkst.4.30 transportlīdzekļu apstāšanos un stāvēšanu liegs Lucavsalas ielas posmā no Mūkusalas ielas satiksmes rotācijas apļa līdz Laivu ielai. Minētajā laika periodā mikromobilitātes rīku novietošana Lucavsalā būs atļauta tikai tam speciāli izveidotā mikromobilitātes rīku novietošanas zonā.

Minētie satiksmes ierobežojumi neattieksies uz operatīvajiem transportlīdzekļiem un transportlīdzekļiem ar speciālām SIA "Positivus" izsniegtām atļaujām.

Festivāls "Positivus" 19.jūlijā un 20.jūlijā notiks Lucavsalā, Rīgā.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra 13. septembrī Rotko centrā atklās ebreju mākslinieka no Krievijas (+VIDEO)

Starp Geršova nozīmīgākajiem darbiem jāmin sērijas “Mikelandželo” un “Atmiņas par Vitebsku”, cikli “Par Dmitrija Šostakoviča septīto simfoniju” un “Rekviēms”, kā arī Marka Šagāla un Pāvela Filonova portreti.

Kultūra Amerikāņu vokālie speciālisti meklē talantus Rīgā un Liepājā (+VIDEO)

Latvijas speciālistiem būs iespēja klausīties tieši viņiem pielāgotas lekcijas.

Kultūra Šodien Jūrmalā piemin tautas dzejnieku Raini (+VIDEO)

Tēmu plūdums būs brīvs, bez didaktikas un konkrētām norādēm, kā labāk dzīvot.

Kultūra Teilore Svifta pauž atbalstu Herisas kandidatūrai ASV prezidenta amatam

Viena no mūzikas industrijas lielākajām zvaigznēm Teilore Svifta neilgi pēc Kamalas Herisas un Donalda Trampa televīzijas debašu beigām pauda atbalstu Herisas kandidatūrai ASV prezidenta amatam.

Lasiet arī