Tīna Karola pabeidza militārās apmācības kursu (+FOTO)

Kultūra
VS.LV 09:26, 19.06.2024 0

Dziedātāja Tīna Karola pabeidza civiliedzīvotāju militārās apmācības kursu "Rezervists", sajūtot aicinājumu apmeklēt apmācības, lai saprastu, kā palīdzēt sev un citiem kara laikā. Šo informāciju sniedza mācību centra lapā.

 
Foto: Instagram

Īpaši izcelti kadri, kuros dziedātāja, tērpusies militārajā formā, pievienojās Azovas veterāniem un apmeklēja poligonu, kur apguva kaujas gatavības prasmes.

Kopā ar citiem kursantiem Tīna Karola mācījās rīkoties ar ieročiem, trenējās šaušanā, radiosakaru ierīču lietošanā, pirmās palīdzības sniegšanā un citās prasmēs.

Dziedātāja savā Telegram kanālā atzina, ka apmācības kursu pabeidza apzināti, vēloties būt gatava palīdzēt ārkārtas situācijā. "Mammu, neuztraucies, es pati varu tikt galā," viņa piebilda, saņemot sertifikātu.

Karola uzsvēra, ka bijis liels pagodinājums sazināties un gūt pieredzi no Azovas veterāniem.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra LMA rādīs nacionālās keramikas fantastiskos sasniegumus (+VIDEO)

No tradicionālām un iedvesmojošām līdz inovatīvām un eksperimentālām pieejām.

Kultūra «Rahu» jaunā dziesma runā par mīlestības sākumu (+VIDEO)

Grupa ir bieži viesi krogos, parādēs un pat smalkās viesībās.

Kultūra Liepājā izsludināts atklāts projektu konkurss roka tradīciju atklāšanai

Projektu konkursa mērķis un prioritāte ir finansiāli atbalstīt kultūras projektus, kas stiprinātu un pilnveidotu "Liepāja 2027" projektu kopuma "Rokam roku" notikumus, radītu iespēju "atrakt" roka tradīciju Liepājā un ar starptautisku partneru iesaisti izveidot jaunus, neparastus un aizraujošus notikumus, kas simboliski ieskandinātu "Rokam roku" programmu 2027.gadā.

Kultūra Latvijā norisināsies starptautiska konference «Kultūras mantojums un drošība»

Atzīmējot UNESCO Konvencijas par kultūras vērtību aizsardzību bruņota konflikta gadījumā 70.gadadienu, Latvijā 14.oktobrī norisināsies starptautiska konference politikas plānotājiem un kultūras mantojuma profesionāļiem "Kultūras mantojums un drošība".

Lasiet arī

Kultūra Spānijā sākta izmeklēšana pret Keitijas Perijas komandu par filmēšanu

Spānijas varasiestādes sākušas izmeklēšanu pret amerikāņu popmūziķes Keitijas Perijas komandu par videoklipa filmēšanu dabas rezervātā bez atļaujas.

Kultūra Larisa Doļina kļuva par Ukrainas krāpnieku upuri. Viņas dzīvoklis tika arestēts

Krievu dziedātāja Larisa Doļina publicējusi videoziņu, kurā paziņojusi, ka viņu pievīluši krāpnieki.

Kultūra Madonna tiešsaistē ievietoja ļoti personiskus sava dēla kadrus (+FOTO)

Madonna nesen dalījās ļoti personiskos mirkļos ar savu dēlu Roko Ričiju, kurš ir jaunākais no viņas bērniem. Roko tēvs ir britu režisors Gajs Ričijs.

Kultūra Miris rokenrola grupas «Keksi» dibinātājs Aleksandrs Sircovs jeb Muravejs

Ceturtdien, 8.augustā, pēc smagas slimības miris basģitārists, rokenrola grupas "Keksi" dibinātājs Aleksandrs Sircovs, kurš plašāk pazīstams kā Muravejs, informē grupas menedžments.