Opra Vinfrija tika ievietota slimnīcā. Kas notika?

Kultūra
VS.LV 08:11, 13.06.2024 0

Televīzijas vadītājai bija problēmas ar vēderu, un ārstiem viņa bija jāpieliek pie sistēmas. Šī iemesla dēļ viņa nevarēja piedalīties grāmatu kluba pārraidē.

 
Foto: Instagram

70 gadus vecā amerikāņu televīzijas raidījumu vadītāja un mediju magnāte Opra Vinfrija tika ievietota slimnīcā vēdera problēmu dēļ. Tas notika piecus mēnešus pēc tam, kad viņa atzina, ka lieto svara zaudēšanas līdzekli, piemēram, "Ozempic", ziņo "Deadline".

"Viņai bija kuņģa darbības traucējumi, līdzīgi vēdera gripai, un viņa cieta no vemšanas un caurejas. Viņa nokļuva slimnīcā ar dehidratāciju un viņa bija jāpieliek pie sistēmas. Tā bija nopietna situācija,” žurnālistiem sacīja viņas 69 gadus vecais draugs Geils Kings.

Uz jautājumu par Opras pašreizējo veselību Geils atbildēja, ka "viņai viss būs kārtībā".

"Es ceru, ka viņa nav dusmīga uz mani par šo detaļu izpaušanu. Taču es gribēju skaidri pateikt, ka viņai tas ir svarīgi un ka viņai bija ļoti grūti, ka viņa šodien nevarēja būt kopā ar mums," piebilda Geils.

Bija plānots, ka Opra 11. jūnijā uzstāsies rīta šovā, lai prezentētu savu jaunāko grāmatu kluba izvēli, taču viņai bija jādeleģē šī misija Kingsam, šova līdzvadītājam.

Lai gan Vinfrija nevarēja klātienē pārraidīt savu jaunāko grāmatu ieteikumu, viņa to kopīgoja "Instagram". Savai vasaras lasīšanai Opra izvēlējās Deivida Vrubļevska grāmatu "Familiaris", kas ir 2008. gada grāmatu kluba grāmatas “Egara Zotela stāsts” turpinājums.

"Šī aizraujošā ģimenes sāga aizved mūs neparastā ceļojumā, kurā izcili savijas vēsture, filozofija, piedzīvojumi un noslēpumi, lai izpētītu mīlestības, draudzības nozīmi un patieso dzīves mērķi. Jums nav jābūt izlasījušam Deivida pirmo grāmatu, pirms sākat šo, bet esmu pārliecināta, ka jūs to paņemsiet pēc izlasīšanas," rakstīja Vinfrija.

Televīzijas vadītāja jau daudzus gadus mēģina atrisināt liekā svara problēmu un savā raidījumā atklāti dalījās ar šīs cīņas detaļām. Viņa nesen prezentēja dokumentālo filmu par cilvēkiem, kuri lieto medikamentus, lai zaudētu svaru.

"Šī ir ļoti personiska tēma man un simtiem miljonu cilvēku visā pasaulē, kuri daudzus gadus cīnījušies ar lieko svaru un aptaukošanos," atzina zvaigzne.

Pagājušajā gadā parādījās baumas, ka Vinfrija, kura pārsteidza fanus ar savu dramatisko svara zudumu, lietoja slaveno diabēta medikamentu "Ozempic". Opra to nenoliedza, taču neapstiprināja konkrēto medikamentu.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra LMA rādīs nacionālās keramikas fantastiskos sasniegumus (+VIDEO)

No tradicionālām un iedvesmojošām līdz inovatīvām un eksperimentālām pieejām.

Kultūra «Rahu» jaunā dziesma runā par mīlestības sākumu (+VIDEO)

Grupa ir bieži viesi krogos, parādēs un pat smalkās viesībās.

Kultūra Liepājā izsludināts atklāts projektu konkurss roka tradīciju atklāšanai

Projektu konkursa mērķis un prioritāte ir finansiāli atbalstīt kultūras projektus, kas stiprinātu un pilnveidotu "Liepāja 2027" projektu kopuma "Rokam roku" notikumus, radītu iespēju "atrakt" roka tradīciju Liepājā un ar starptautisku partneru iesaisti izveidot jaunus, neparastus un aizraujošus notikumus, kas simboliski ieskandinātu "Rokam roku" programmu 2027.gadā.

Kultūra Latvijā norisināsies starptautiska konference «Kultūras mantojums un drošība»

Atzīmējot UNESCO Konvencijas par kultūras vērtību aizsardzību bruņota konflikta gadījumā 70.gadadienu, Latvijā 14.oktobrī norisināsies starptautiska konference politikas plānotājiem un kultūras mantojuma profesionāļiem "Kultūras mantojums un drošība".

Lasiet arī

Kultūra Spānijā sākta izmeklēšana pret Keitijas Perijas komandu par filmēšanu

Spānijas varasiestādes sākušas izmeklēšanu pret amerikāņu popmūziķes Keitijas Perijas komandu par videoklipa filmēšanu dabas rezervātā bez atļaujas.

Kultūra Larisa Doļina kļuva par Ukrainas krāpnieku upuri. Viņas dzīvoklis tika arestēts

Krievu dziedātāja Larisa Doļina publicējusi videoziņu, kurā paziņojusi, ka viņu pievīluši krāpnieki.

Kultūra Madonna tiešsaistē ievietoja ļoti personiskus sava dēla kadrus (+FOTO)

Madonna nesen dalījās ļoti personiskos mirkļos ar savu dēlu Roko Ričiju, kurš ir jaunākais no viņas bērniem. Roko tēvs ir britu režisors Gajs Ričijs.

Kultūra Miris rokenrola grupas «Keksi» dibinātājs Aleksandrs Sircovs jeb Muravejs

Ceturtdien, 8.augustā, pēc smagas slimības miris basģitārists, rokenrola grupas "Keksi" dibinātājs Aleksandrs Sircovs, kurš plašāk pazīstams kā Muravejs, informē grupas menedžments.