«Spice Girls» zvaigzne pēc skandāla ar vīru atgriežas pie pirmslaulības uzvārda

Kultūra
VS.LV 09:40, 11.06.2024 0

Džerija un Kristians Horners ir precējušies kopš 2015. gada. Dziedātāja visus šos gadus ir atbalstījusi savu sacīkšu braucēju vīru, taču tagad pāris piedzīvo attiecību krīzi, kam ir konkrēti iemesli.

 
Foto: Instagram

Angļu popdziedātāja, rakstniece un modes dizainere Džerija Hornera notiekošā skandāla laikā ar savu vīru Kristiānu ir atgriezusies pie sava pirmslaulības uzvārda. Krāšņā "Dior" videoklipā slavenība iepazīstināja ar sevi kā Halivela, ziņo "Daily Mail".

51 gadu vecā "Spice Girls" zvaigzne tika attēlota pirms luksusa franču zīmola modes skates Dramondas pilī. Ģērbusies šiki baltā, viņa sāka klipu ar vārdiem: "Tas esmu es, Džerija, Džerija Halivela."

2024. gada februārī parādījās īsziņas, kuras viņas 50 gadus vecais vīrs, "Red Bull Racing Formula 1" komandas menedžeris, bija nosūtījis 40 gadus vecai sievietei. Skandāla laikā Kristianam Horneram draudēja atstādināšana no dalības sacensībās. Tika veikta iekšējā izmeklēšana, un "Red Bull" atbrīvoja sacīkšu komandas vadītāju no apsūdzībām par "nelikumīgu rīcību un nepiedienīgu uzvedību" ar uzņēmuma darbinieci.

Tomēr simtiem intīmu "WhatsApp" ziņojumu starp Horneru un kolēģi tika publicēti anonīmā e-pasta kontā. Šis skandāls izraisīja krīzi Džerijas ģimenē, un viņa atteicās doties kopā ar vīru uz "Formulu 1" Bahreinā. Toreiz Džerija sacīja, ka ir "šokā un jūtas pazemota".

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Jaunais vadītājs: Opera ir pilnībā atguvusies pēc Covid-19 pandēmijas

Latvijas Nacionālā opera un balets (LNOB) ir pilnībā atguvusies pēc Covid-19 pandēmijas, intervijā TV3 raidījumā "900 sekundes" atzina jaunais LNOB vadītājs Sandis Voldiņš.

Kultūra Šodien sākas krāšņais mākslas forums «Baltā nakts» (+VIDEO)

Pasākumi tradicionāli notiek ne vien kultūrai un mākslai ierastās vietās, bet arī neierastā vidē.

Kultūra Koris «Kamēr…» aicina uz unikālu koncertu (+VIDEO)

Konkursa norises vietas ģeogrāfiskās koordinātas ir iekodētas koncerta nosaukumā.

Kultūra 44 gadus vecā Rebela Vilsone plāno salaulāties ar savu līgavu Ramonu Agrumu

Slavenību pāris saderinājās 2023. gada sākumā. Amerikāniete Rebela Vilsone un latviete Ramona Agruma audzina mazu meitiņu, kura pasaulē nākusi ar surogātmātes palīdzību.

Lasiet arī

Kultūra Spānijā sākta izmeklēšana pret Keitijas Perijas komandu par filmēšanu

Spānijas varasiestādes sākušas izmeklēšanu pret amerikāņu popmūziķes Keitijas Perijas komandu par videoklipa filmēšanu dabas rezervātā bez atļaujas.

Kultūra Larisa Doļina kļuva par Ukrainas krāpnieku upuri. Viņas dzīvoklis tika arestēts

Krievu dziedātāja Larisa Doļina publicējusi videoziņu, kurā paziņojusi, ka viņu pievīluši krāpnieki.

Kultūra Madonna tiešsaistē ievietoja ļoti personiskus sava dēla kadrus (+FOTO)

Madonna nesen dalījās ļoti personiskos mirkļos ar savu dēlu Roko Ričiju, kurš ir jaunākais no viņas bērniem. Roko tēvs ir britu režisors Gajs Ričijs.

Kultūra Miris rokenrola grupas «Keksi» dibinātājs Aleksandrs Sircovs jeb Muravejs

Ceturtdien, 8.augustā, pēc smagas slimības miris basģitārists, rokenrola grupas "Keksi" dibinātājs Aleksandrs Sircovs, kurš plašāk pazīstams kā Muravejs, informē grupas menedžments.