Rebela Vilsone tika pamanīta retā randiņā ar līgavu Ramonu Agrumu (+FOTO)

Kultūra
VS.LV 07:38, 05.06.2024 0

Slavenību pāris svin Praida mēnesi. Viņi saderinājās 2023. gada sākumā un audzina meitu, kas piedzima no surogātmātes.

 
Foto: Instagram

Austrāliešu aktrise Rebela Vilsone tika pamanīta retā randiņā ar līgavu Ramonu Agrumu, raksta "The Daily Mail".

Slavenību pāris devās uz romantiskām vakariņām Rietumholivudā. Rebela bija eleganta baltā un melnā punktveida maksi kleitā ar garām piedurknēm un kroku svārkiem. Viņa valkāja melnas kurpes un papildināja izskatu ar nelielu sarkanu ādas plecu somu. Viņas garie blondie mati bija vaļīgi un ieveidoti lokās.

Ramona Agruma bija ģērbusies piesprādzētā melnā kombinezonā ar nelielu V veida kakla izgriezumu un vaļīgām piedurknēm. Latvijas dizainere valkāja tumši brūnas pumpas ar melnu purngalu un nēsāja līdzi nelielu melnu ādas plecu somiņu.

Pāris oficiāli paziņoja par savām attiecībām 2022. gada jūnijā, un tā paša gada novembrī no surogātmātes piedzima viņu meita Roisa, kuru tagad audzina Rebela un Ramona. Pāris saderinājās 2023. gada februārī.

Nesen Ramona Agruma atzina, ka tēvs ar viņu nerunā orientācijas dēļ. Tomēr aktrise un viņas izredzētā cer, ka situācija mainīsies.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Mūziķis Armands Rutkovskis: «Man ir ļoti daudz dziesmu idejas» (+VIDEO)

"Reizēm mēs cenšamies savas sajūtas maskēt ar rūpīgi izvēlētiem vārdiem", pauž autors.

Kultūra Jaunā kultūras ministre pirmajā ārvalstu darba vizītē dosies uz Kanādu

Kultūras ministre Agnese Lāce (P) no svētdienas, 30.jūnija, līdz pirmdienai, 8.jūlijam, darba vizītē apmeklēs Kanādu, aģentūru LETA informēja ministres padomniece Rita Plūme.

Kultūra Bila Geitsa meita apstiprina attiecības: kurš ir viņas izvēlētais (foto)

Bila Geitsa jaunākā meita Fēbe, 21, oficiāli apstiprinājusi attiecības ar 25 gadus veco Arturu Donaldu, leģendārā mūziķa Pola Makartnija vecāko mazdēlu.

Lasiet arī

Kultūra Mirusi franču kinoaktrise Anuka Emē

92 gadu vecumā otrdien mirusi franču kinoaktrise Anuka Emē, vēsta Francijas plašsaziņas līdzekļi.

Kultūra Tīna Karola pabeidza militārās apmācības kursu (+FOTO)

Dziedātāja Tīna Karola pabeidza civiliedzīvotāju militārās apmācības kursu "Rezervists", sajūtot aicinājumu apmeklēt apmācības, lai saprastu, kā palīdzēt sev un citiem kara laikā. Šo informāciju sniedza mācību centra lapā.

Kultūra Krievijā nodokļu dienests izrakstīja rēķinu nelaiķei Anastasijai Zavorotņukai

Krievu aktrise Anastasija Zavorotņuka, kas bija pazīstama ar savu lomu filmā “Mana mīļā aukle”, piecus gadus cīnījās ar smadzeņu vēzi. Pēc diagnozes noteikšanas viņa pārtrauca filmēties un pazuda no sabiedrības redzesloka.

Kultūra Opra Vinfrija tika ievietota slimnīcā. Kas notika?

Televīzijas vadītājai bija problēmas ar vēderu, un ārstiem viņa bija jāpieliek pie sistēmas. Šī iemesla dēļ viņa nevarēja piedalīties grāmatu kluba pārraidē.