Žurnāls «Forbes» Teilori Sviftu oficiāli atzinis par miljardieri

Kultūra
LETA 15:19, 03.04.2024 0

Žurnāls "Forbes" Teilori Sviftu oficiāli atzinis par miljardieri, apstiprinot iepriekš izskanējušās baumas, ka amerikāņu dziedātājas bagātība pārsniegusi vienu miljardu dolāru.

 

"Forbes" lēš, ka Sviftas bagātība veido 1,1 miljardu dolāru, un viņa ir pirmā popzvaigzne, kas miljardieres statusu sasniegusi, tikai pateicoties savai mūzikai.

34 gadus vecajai Sviftai ir arī iespaidīgs nekustamo īpašumu portfelis ar mājokļiem Ņujorkā, Beverlihilsā, Nešvilā un Rodailendā.

Žurnāls norāda, ka citi popmūziķi miljardieri, tostarp Rianna un "Jay-Z", savu bagātīvu nopelnījuši, pateicoties arī līdzdalībai citās jomās, tostarp modes zīmolos, alkoholisko dzērienu ražošanas uzņēmumos vai izklaides holdingkompānijās.

Kā ziņots, Svifta šī gada sākumā par savu albumu "Midnights" saņēma "Grammy" balvu labākā albuma kategorijā, un tas viņai ir jau ceturtais "Grammy" par labāko albumu.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Dons: «Esmu gandarīts ar paveikto»

Latvijas delegācija dziedātāja Dona veikumu Eirovīzijas konkursā vērtē pozitīvi, uzsverot, ka uz šo konkursu var atskatīties ar lepnuma sajūtu, jo pēc ilgiem laikiem Latvija pelnīti atgriezusies konkursa finālā, sacīja Latvijas delegācijas vadītājs Guntars Gulbiņš.

Kultūra Jūrmala ir sagatavojusi plašu piedāvājumu uz Muzeju nakti (+VIDEO)

Nākamsestdien ieeja visās ikoniskajās vietās būs bez maksas.

Kultūra Latviešu dziedātājs Kanters ar draugu palīdzību gatavo jaunu albumu (+VIDEO)

"Mēs savā ikdienā skrienam un reizēm piemirstam, ko no dzīves vēlamies".

Kultūra Eirovīzijā uzvar Šveice; Dons - 16.vietā

Latvijas pārstāvis dziedātājs Dons ar dziesmu "Hollow" ("Neīsts") starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā ierindojās 16.vietā, bet Zviedrijas pilsētā Malme sestdien notikušajā konkursā uzvarēja Šveici pārstāvošais dziedātājs Nemo (pilnā vārdā Nemo Metlers) ar dziesmu "The Code" ("Kods"), kopā iegūstot 591 punktu.

Lasiet arī