Britnija Spīrsa «nekad neatgriezīsies» mūzikas industrijā, taču ir viens "bet!"

Kultūra
VS.LV 06:45, 05.01.2024 0

Britnija Spīrsa izteikusi pretenzijas pret nesenajiem paziņojumiem par to, ka viņa strādā pie jauna albuma, norādot, ka tā ir nepatiesa informācija, ziņo CNN.

 
Foto: Instagram

Trešdien dziedātāja dalījusies savā "Instagram" kontā, teikdama: "Viņi pastāvīgi apgalvo, ka es esmu iesaistīta jauna albuma radīšanā... Es nekad neplānoju atgriezties mūzikas industriā! Kad es rakstu dziesmas, es to daru priekš sevis vai citiem cilvēkiem!"

Britnijas Spīrsas pēdējais pilna garuma albums bija "Glory", kas iznāca 2016. gadā - tas bija viņas devītais studijas albums. Kopš tā laika viņa ir ik pa laikam ierakstījusi singlus, tostarp 2022. gada dziesmu “Hold Me Closer” ar Eltonu Džonu un 2023. gada dziesmu “Mind Your Business” ar Will.i.am.

Dziedātāja apstiprinājusi, ka viņa turpina strādāt mūzikas biznesā privāti kā "spoku rakstniece".

"Pēdējo divu gadu laikā esmu uzrakstījusi vairāk nekā 20 dziesmas citiem izpildītājiem. Es esmu spoku rakstniece, un man tas, godīgi sakot, patīk!" - skaidrojusi Britnija.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra «Sotheby's» izsolīs humanoīda robota darinātu portretu

Izsoļu nams "Sotheby's" novembrī Londonā izsolīs angļu matemātiķa Alana Tjūringa portretu, kuru darinājis humanoīds robots.

Kultūra Latviešu reperi ierakstījuši satriecošu albumu (+VIDEO)

Dziesmai iznākusi arī video versija, kas ļaus Singapūras Satīna dalībniekus iepazīt pavism jaunos tēlos.

Kultūra Kultūras mantojuma sarakstā iekļauta jostu un zvejas tīklu darināšana

Nacionālajā Nemateriālā kultūras mantojuma sarakstā iekļauta latviešu tradicionālo jostu un zvejas tīklu darināšana, informē Latvijas Nacionālais kultūras centrs (LNKC).

Lasiet arī

Kultūra Sākas Mūzikas un mākslas festivāls «Bildes»

Šodien sākas Mūzikas un mākslas festivāls "Bildes 2024", kas šogad svin 35. dzimšanas dienu, aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāja Tija Auziņa.

Kultūra Latviešu metāla grupa «OGHRE» albumu ierakstīja Stokholmā (+VIDEO)

Spiets ir metafora dzīvībai, kas pamet vienas mājas un dodas meklēt nākamās.

Kultūra Jauno popmūzikas balvu «Gamma» pasniegs vairākos desmitos nomināciju

Pirmā jaunās popmūzikas balvas "Gamma" jeb "Gada augstākā mūsdienu mūzikas apbalvojuma" ceremonija notiks 2025.gada 5.martā "Arēnā Rīga", balvas pasniedzot vairākos desmitos nomināciju, trešdien preses konferencē informēja pasākuma rīkotāji.

Kultūra Slavenais džezmenis Brenfords Marsalis spēlēs Latvijas galvaspilsētā (+VIDEO)

Vienīgajā koncertā Baltijā viņš atskaņos mūziku, kas saksofonistu ietekmējusi un pavadījusi viņa iespaidīgās karjeras laikā.