Pēc Rīgas, Brisele beidzot izsludinājusi sankcijas pret reperi Timati (VIDEO)

Kultūra
VS.LV 13:16, 25.07.2023 0

Junusova kunga aktīvi Rietumos tiks iesaldēti, viņam pašam tiks aizliegts iebraukt visās Eiropas valstīs.

 

Krievu reperis Timati, kurš vēlējās attīstīt biznesu Latvijā, kopā ar popelku Šamanu tagad oficiāli ir pakļauts Eiropas Savienības sankcijām.

“Black Star Wear” apģērbu veikals "Alfa" centrā nav pastāvējis jau ilgu laiku. Šī preču zīme Latvijā darbojās no 2019. gada septembra līdz 2022. gada martam.

Zīmola īpašnieks un reklāmas seja ir reperis bija miljonārs Timurs Junusovs jeb Timati. Viena no viņa pēdējām kolekcijām ir radīta sadarbībā ar Krievijas aizsardzības ministrijas akciju sabiedrības “Vojentorg” veikalu tīklu “Krievijas armija”.

“Black Star Wear” militārā apģērba līnija dienasgaismu ieraudzīja skatē, kas norisinājās vienā no slepenākajiem KF armijas objektiem – Nacionālajā Aizsardzības vadības centrā. Šis ir Krievijas militārās vadības smadzeņu centrs, kura mērķis ir turēt koordinētā kaujas gatavībā Krievijas bruņotos spēkus karam pret Ukrainu.

Pats Timati, kurš prezidenta priekšvēlēšanu kampaņā kļuva par vienu no aģitatoriem – Putina uzticības personām, Ukrainu salīdzina ar “jaunāko brāli – narkomānu”.

Protams, arī “jaunākajam brālim” ar “Black Star Wear” īpašnieku attiecības nav no labākajām – piemēram, gadījums, kad divu šīs valsts futbola komandu spēles laikā tika atskaņota Timati dziesma, izvērtās par skandālu vietējās pilsētas domē.

Timati (dzimis 1983. gada 15. augustā Maskavā) uzsāka karjeru 1998. gadā. Ieguva atpazīstamību 2004. gadā pēc dalības raidījumā "Talantu Fabrika" (Фабрика звёзд). 2006. gadā izdeva savu pirmo solo albumu Black Star un kopā ar partneriem izveidoja tāda paša nosaukuma mūzikas zīmolu, kas vēlāk kļuva par pārvaldītājsabiedrību, kurā apvienojās dažādi uzņēmumi — no apģērbu un burgeru veikaliem līdz frizētavām un tetovēšanas saloniem.

Filmējies vairākās filmās un televīzijas seriālos, kur lielākoties tēloja kameo lomas. Apbalvots ar vairākām Krievijas mūzikas balvām.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra AB dambī notiks festivāls «‎bez narkotikām un alkohola»‎ (+VIDEO)

"Мēs cenšamies rūpēties par naturālu un īstu pieredzi".

Kultūra Durbes pils pagalmā ar albuma prezentācijas koncertu debitē Afroedīte (+VIDEO)

Dziedātāja sevi jūlijā pieteica ar albumu "Mīlestības dziesmas iesācējiem".

Kultūra 13. septembrī Rotko centrā atklās ebreju mākslinieka no Krievijas (+VIDEO)

Starp Geršova nozīmīgākajiem darbiem jāmin sērijas “Mikelandželo” un “Atmiņas par Vitebsku”, cikli “Par Dmitrija Šostakoviča septīto simfoniju” un “Rekviēms”, kā arī Marka Šagāla un Pāvela Filonova portreti.

Kultūra Amerikāņu vokālie speciālisti meklē talantus Rīgā un Liepājā (+VIDEO)

Latvijas speciālistiem būs iespēja klausīties tieši viņiem pielāgotas lekcijas.

Lasiet arī

Sabiedrība Ar Baltkrievijā reģistrētu transportlīdzekli turpmāk nevarēs iebraukt Latvijā

No šodienas plkst.00.01 personām ar Baltkrievijā reģistrētiem transportlīdzekļiem - vieglajām pasažieru automašīnām - liegts iebraukt Eiropas Savienībā (ES) caur Latvijas-Baltkrievijas un Latvijas-Krievijas robežšķērsošanas vietām, informē Valsts ieņēmumu dienests (VID).

Sabiedrība Latvijā plāno liegt uzturēties arī Baltkrievijā reģistrētām automašīnām

Tieslietu ministrija (TM) šobrīd izstrādā un iesniegs Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijai likumprojektu, lai liegtu Latvijā uzturēties Baltkrievijā reģistrētiem transportlīdzekļiem, tostarp šķērsot ar šādām automašīnām valsts robežu tranzītā. Jau pašlaik līdzīgs regulējums ieviests attiecībā uz Krievijā reģistrētām automašīnām.

Ekonomika Latvijā no Krievijas importēja vairāk graudaugu produktu nekā pirms gada

Latvijā šogad pirmajā pusgadā no Krievijas importēja 214 800 tonnu graudaugu produktu, kas ir par 2,7% vairāk nekā 2023.gada pirmajā pusgadā, kad importēja 209 129 tonnas, aģentūra LETA noskaidroja Valsts ieņēmumu dienestā (VID).

Pasaule Ar jauno sankciju pakotni ES vēlas novērst sankciju pret Krieviju apiešanu

Ar jauno sankciju pakotni pret Baltkrieviju Eiropas Savienība (ES) vēlas novērst sankciju pret Krieviju apiešanu caur Baltkrieviju, vietnē "X" skaidro Ārlietu ministrija (ĀM).