Aija Andrejeva izdod singlu, kas tapis pārdzīvojot iekšējo turbulenci (+VIDEO)

Kultūra
VS.LV 13:59, 12.06.2023 0

Jaunu dziesmu “Pērkons pāries” klausītāju vērtējumam nodod dziedātāja Aija Andrejeva. Šorīt raidījumā “900 sekundēs” Aija pastāstīja: “Dziesma ir par manām iekšējām turbulencēm pēdējā pusotra gada laikā. Par cilvēkiem, kuriem es gribu pateikt paldies, ka viņi man ir palīdzējuši no šīm turbulencēm tikt ārā. Ja es pati nebūtu piedzīvojusi šīs turbulences, tad es nebūtu varējusi radīt šādu dziesmu!”

 

“Lai šī dziesma un video jūs iedvesmo nepazust pašu iekšējā tumsā! Es vēlētos, lai cilvēki runā par savām sajūtām un dalās ar tām. Lai neviens neieslīgst savā šausmu un tumsas burbulī. Mums apkārt ir tik daudz cilvēku, kuri ir gatavi palīdzēt! Lai šī dziesma kalpo kā iedvesma tiem, kuri ir nonākuši šajā tumsā, palīdz celties un iet tālāk. Viss ir pārejošs, bet pats galvenais – cilvēki mums apkārt un daba, kas dziedē. Es ceru, ka arī šī dziesma dziedēs daudz sirsniņas – lai mums visiem izdodas būt laimīgiem,” tā par jaunāko dziesmu stāsta Aija.

Dziesmai ir tapis arī videoklips. “Sākotnējā bilde ir melnbalta, kas atspoguļo manu iekšējo pasauli, iespējams, bet tur notiek spēles ar sauleszaķiem. Tie, kas rada sauleszaķus, mazās gaismiņas, kuri mani sauc ārā, mežā, tie ir mani tuvākie cilvēki. Tā ir mana mamma, tas ir mans vīrs, tie ir mani kvēlākie fani. Loreta ir filmējusies videoklipā un mana draudzene Zane. Viss dienas beigās ir forši. Dabā ir spēks. Dziedē tavi cilvēki un dziedē daba,” stāsta Aija.

Mūzika, vārdi: Aija Andrejeva, Kaspars Ansons; Dziesmas producents: Kaspars Ansons; Skaņas mikss & māsters Krišjānis Geidāns, Gatis Zaķis; Mūziķi: klavieres Toms Mikāls, bungas Pēteris Lunde, ģitāra Jānis Kalniņš.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra LMA rādīs nacionālās keramikas fantastiskos sasniegumus (+VIDEO)

No tradicionālām un iedvesmojošām līdz inovatīvām un eksperimentālām pieejām.

Kultūra «Rahu» jaunā dziesma runā par mīlestības sākumu (+VIDEO)

Grupa ir bieži viesi krogos, parādēs un pat smalkās viesībās.

Kultūra Liepājā izsludināts atklāts projektu konkurss roka tradīciju atklāšanai

Projektu konkursa mērķis un prioritāte ir finansiāli atbalstīt kultūras projektus, kas stiprinātu un pilnveidotu "Liepāja 2027" projektu kopuma "Rokam roku" notikumus, radītu iespēju "atrakt" roka tradīciju Liepājā un ar starptautisku partneru iesaisti izveidot jaunus, neparastus un aizraujošus notikumus, kas simboliski ieskandinātu "Rokam roku" programmu 2027.gadā.

Kultūra Latvijā norisināsies starptautiska konference «Kultūras mantojums un drošība»

Atzīmējot UNESCO Konvencijas par kultūras vērtību aizsardzību bruņota konflikta gadījumā 70.gadadienu, Latvijā 14.oktobrī norisināsies starptautiska konference politikas plānotājiem un kultūras mantojuma profesionāļiem "Kultūras mantojums un drošība".

Lasiet arī