Jāredz! Topu iekarotājiem OLAS - jauna dziesma un būs albums (+VIDEO)

Kultūra
VS.LV 15:11, 02.04.2023 0

Latvijā plašu atpazīstamību iekarojušais repa duets "OLAS" šobrīd atrodas pašmāju straumētāko ierakstu topa virsotnē ar savu nesen izdoto dziesmu "Dzīvot Kaifs", tādējādi vēlreiz pierādot, ka grupa "OLAS" ir viena no iecienītākajām grupām Latvijas mūzikas scēnā



"Mūsu fani mūs atbalsta, neskatoties uz to, ka pēdējos gados nebijām tik aktīvi. Bet "OLAS" ir uz palikšanu - nākamgad grupai jau aprit 10 gadi! Paldies katram klausītājam, kurš ir palīdzējis mums atgiezties dažādos topos!" priekā par pirmo vietu dalās grupa "OLAS".

"OLAS" dalībnieki, Žanis Pavlovskis un Arvis Reiks, negrasās apstāties pie "Dzīvot Kaifs" panākumiem un ir laiduši klajā jaunu dziesmu ar nosaukumu "Pacani Kazas", kas ir jau otrais singls no grupas topošā albuma, kas iznāks jau šī gada 7.aprīlī.

"Pacani Kazas" ir vārdu spēle no angļu valodas vārda "goat", kurš ne tikai tiešā tulkojumā nozīmē vārdu "kaza", bet kuru izmanto arī kā "Greatest of All Time" saīsinājumu. Šī dziesma ir sava veida cieņas izrādīšana visiem mūsu draugiem, kurus mēs uzskatam par veiksmīgiem cilvēkiem. Ja tu neesi čīkstulis un kusties šajā dzīvē pareizi - tad tu visdrīzāk esi "GOAT" jeb "KAZA", nevis kaut kāda aita!" skaidro grupas dalībnieki.

Ar albuma izdošanas datumu sāksies arī grupas "OLAS" Latvijas koncerttūre - Žanis un Reiks brauks ciemos uz tādām pilsētām kā Saldus, Valmiera, Jelgava, Jēkabpils, Liepāja un Rīga.

Duets "OLAS" radies kā humora projekts 2014.gadā, apvienojoties kādreizējiem kursa biedriem Žanim Pavlovskim un reperim Arvim Reikam. Pirmā pusgada laikā "OLAS" sasniedza pārsteidzošus Youtube skatījumu rādītājus. 2017.gadā duets izdeva savu debijas albumu "Ir klāt", kuram sekoja Vislatvijas koncertturneja un lielkoncerts koncertzālē Palladium. Šis gads solās būt ļoti aktīvs priekš grupas "OLAS", kura ir gatava mūs pārsteigt ar savu otro albumu.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Ivars Seleckis 90 gadu jubileju sagaida ar jaunas filmas pirmizrādi (+VIDEO)

Klasiķis ienāca kā viens no leģendārā Rīgas poētiskā stila pamatlicējiem 20. gadsimta 60. gadu sākumā.

Kultūra JRT būs skatāms Hermaņa iestudējums «Melnais piens»

No 27.septembra Jaunajā Rīgas teātrī (JRT) būs skatāms Alvja Hermaņa iestudējums "Melnais piens".

Kultūra Kuldīgas mākslinieces Sabīnes Verneres darbi tika novērtēti Vīnē (+VIDEO)

Verneres darbi ir izteikti jutekliski, emocionāli un estētiski pievilcīgi.

Kultūra «Emmy» ceremonijā triumfē «Shogun» un «Hacks»

"Emmy" balvu pasniegšanas ceremonijā svētdien Losandželosā labāko seriālu godalgas saņēma seriāli "Shogun" ("Sjoguns") un "Hacks" ("Padomi").

Lasiet arī

Sabiedrība Zosēnu pagasts ceļu infrastruktūru atjaunos par valsts līdzekļiem (+VIDEO)

Jauno laidumu spriegos, izbūvēs izolāciju un asfaltbetona segumu.

Kriminālziņas Līvānu novadā apgāžoties laivai, viens cilvēks gājis bojā, bet otrs izglābies

Ceturtdienas vakarā Līvānu novada Jersikas pagastā upē apgāzusies laiva ar diviem cilvēkiem, no kuriem viens paša spēkiem ticis uz salas, bet otrs gājis bojā, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā.

Sabiedrība Par Jelgavas novada domes priekšsēdētāju ievēlēts deputāts Ainārs

Piektdien par jauno Jelgavas novada domes priekšsēdētāju ievēlēts bijušais Ozolnieku novada deputāts Uldis Ainārs (JV).

Sabiedrība Nākamā nedēļa gaidāma mākoņaināka, septembra beigās kļūs krietni vēsāks

Nākamnedēļ Latvijā sauli biežāk aizsegs mākoņi un reizēm gaidāms lietus, savukārt septembra pēdējās dienās un oktobra sākumā laiks kļūs rudenīgi drēgns, prognozē sinoptiķi.