Vienmēr būsi mans smaids! Roberto paziņo sēru vēsti: mirusi viņa mūža mīlestība

Kultūra
VS.LV 09:26, 19.03.2023 0

Sardīnijā dzimušais itālis Roberto Meloni, kurš par savu dzīvesvietu vairāk kā 20 gadus sauc Latviju, sociālajos tīklos šodien paziņoja sēru vēsti. Mūžībā ir devusies viņa mamma. Iecienīto mūziķi ar līdzjūtības vēlējumiem atbalsta daudz pašmāju slavenību.

 
Foto: Facebook

"Sveika mamma, tu vienmēr būsi mans smaids." atvadu vārdus teic Roberto.

Roberto savulaik intervijā Latvijas presei tika atzinis - itāļu vīriešu saikne ar māti ir ļoti spēcīga un itāļu vīrieši savu ģimeni veido vēlāk nekā latvieši.

"Itālijā vīrieši ir citādi - viņi ilgāk paliek mājās, ar saviem vecākiem. Piemēram, mans vecākais brālis apprecējās tikai 39 gadu vecumā, un tas skaitās normāli. Es domāju, ka tas ir ļoti labi, jo ģimenes ir stipras," sarunā ar kādreizējo izklaides portālu Mango nu jau pirms vairāk nekā 10 gadiem stāstīja Roberto

"Mamma ir ļoti svarīgs manas dzīves elements. Itāļiem pat ir tāds teiciens - itāļu vīrieša lielā mīla ir mamma," atklāts bija dziedātājs.

Roberto mammai bija 85 gadi; viņš ir jaunākais no pieciem bērniem ģimenē.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Šogad Latvijas Leļļu teātris plāno iestudēt desmit izrādes

Šogad Latvijas Leļļu teātris plāno iestudēt desmit izrādes, iecerēts, ka Lielajā zālē un Mazajā zālē taps četri iestudējumi, savukārt divi iestudējumi gaidāmi Kamerzālē, izriet no teātra 2023.gada pārskata.

Kultūra Pēc četru gadu pārtraukuma Daugavpilī atvērs kinozāli

Piektdien, 3.maijā, pēc vairāk nekā četru gadu pārtraukuma Daugavpils Kultūras pilī durvis apmeklētājiem vērs multimediju zāle "Daugavpils Kino".

Kultūra Konkursā uz Nacionālās operas un baleta valdi pieteikušies 23 pretendenti

Kultūras ministrijas (KM) izsludinātajā atklātajā konkursā uz Latvijas Nacionālās operas un baleta (LNOB) valdi - trīs valdes locekļu amatiem - pieteikušies 23 pretendenti.

Kultūra Franču aktieri Depardjē oktobrī sāks tiesāt par seksuālu uzbrukumu

Franču kinoaktieris Žerārs Depardjē no oktobra tiks tiesāts par seksuālu uzbrukumu, pirmdien paziņoja Parīzes prokurors.

Lasiet arī

Sabiedrība VUGD ir atļāvis Stūra mājā turpināt Okupācijas muzeja ekspozīciju

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) ir atļāvis "Stūra mājā" turpināt Okupācijas muzeja ekspozīciju, par diviem gadiem pagarinot termiņu, kurā mājā veicami drošības uzlabošanai nepieciešamie darbi.

Ekonomika Atklāja smilts un grants ieguvi Kocēnu pagastā, Vidzemē (+VIDEO)

Valsts uzņēmums apsaimnieko vairāk nekā 100 derīgo izrakteņu ieguves vietas visā Latvijas teritorijā.

Kriminālziņas Apcietināts jaunietis aizdomās par uzbrukumu mūziķim Horenam Stalbem

Rīga, 3.maijs, LETA. Valsts policija aizturējusi un tiesa apcietinājusi kādu jaunieti, kurš tiek turēts aizdomās par uzbrukumu mūziķim Horenam Stalbem.