Laima Vaikule uzsākusi pamatīgu cīņu! (+VIDEO)

Kultūra
VS.LV 15:22, 24.01.2023 0

Dziedātāja Laima Vaikule daudzus gadus draudzējas ar Krievijas primadonnu Allu Pugačovu. Latviešu māksliniece vairākkārt publiski aizstāvēja draudzeni, kad to kritizēja par pārcelšanos uz Izraēlu. “Esmu barojusi visu PSRS, un Alla barojusi visu Krieviju,” intervijā raidījumam "Kuļturņik" saka Vaikule. Viņa atklāj daudz detaļu no savas karjeras un uzsver to, ka labais vienmēr uzvar!

 

Pavisam drīz, jau februārī, Laima Vaikule uzstāsies vairākos koncertos Izraēlā, kur pašlaik kopā ar bērniem un vīru ir apmetusies Pugačova. Pirms tūres māksliniece ir sniegusi īsu interviju vietējiem žurnālistiem.

“Taisnīgums ir ļoti svarīga lieta. Ja nebaidies teikt to, kas tavuprāt ir taisnīgi, tad nav problēmu. Tā kā mēs abas ar Allu esam dzimušas Auna zīmē, mēs nevaram būt netaisnīgas. Esam karstas vecenes,” smaidīja 68 gadus jaunā Laima.

Māksliniece atzina, ka viņai vienmēr ir bijis viegli dalīties ar domām, kuras viņa uzskata par patiesām. “Daudzi mani nemīlēja par to. Padomju laikos vienmēr strīdējos ar mākslas padomi, kas apstiprināja programmu. Vienkārši katram ir savs ceļš ejams. Tu vai nu esi gatavs tam, ka tavs ceļš būs ērkšķains, vai neesi. Mans dzīves moto – nemelot. Es arī nemeloju. Tad ir viegli. Kad jūs nemelojat, paiet 20 gadi, un jums nav ko pārmest. Labais uzvarēs. Tā ir jābūt. Slikti, kad nav cerības, mīlestības un labestības,” spriež dziedātāja.

Starp citu, klīst baumas par to, ka Vaikule jūtoties slikti. Esot atgriezusies vecā kaite – krūts vēzis, ko viņa, kā šķita, bija uzvarējusi vairāk nekā pirms 30 gadiem. Daži saistīja Primadonnas neseno prombraukšanu ar draudzenes veselības stāvokļa kraso pasliktināšanos. Tika runāts, ka Pugačova esot īrējusi villu Jūrmalā, lai būtu tuvāk sasirgušajai Laimai un sniegtu morālu atbalstu.

Intervija notiek krievu valodā, tā Laima, šķiet, vēlējusies aptver pēc iespējas lielāku auditoriju.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Balvu novada folkloras kopa «‎Upīte» radīja hitu «Žīguļi» (+VIDEO)

"Apzinātas vairāk kā 200 dziesmas un šķiet, ka vēl nav redzamas beigas".

Kultūra Priekšlikumiem par atteikšanos no programmām krievu valodā trūkst pamatojuma

Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) priekšlikumiem atteikties no radio reklāmām un radio programmām krievu valodā trūkst argumentēta pamatojuma, aģentūrai LETA pauda Latvijas Raidorganizāciju asociācijas (LRA) valdes loceklis un radio "SWH" komercdirektors Filips Rubenis.

Kultūra Latviešu reperim palīgā nāca mākslīgais intelekts

Esiet uzmanīgi, dziesmas satur neķītru valodu.

Kultūra Sestdien Ventspilī darbu sāk jauns muzejs (+VIDEO)

Izveidota arī Ziemeļkurzemes dabas ekspozīcija – radot īsta meža klātbūtni.

Lasiet arī

Sabiedrība NBS tuvākajos gados izveidos septiņus jaunus bataljonus

Latvijas drošības stiprināšanai tuvākajos gados bruņotajos spēkos veidos septiņus jaunus bataljonus, pirmdien žurnālistus informēja Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandieris Leonīds Kalniņš.

Sabiedrība Starp Rīgu un Bausku no maija kursēs autobusa ekspreši

Reģionālās nozīmes autobusu maršrutā Rīga-Bauska no 1.maija būs vairāki jauni eksprešu reisi ar samazinātu pieturu skaitu un ātrāku nokļūšanu galapunktā, novirzot tos pa Ķekavas apvedceļu, informē Autotransporta direkcijā (ATD).

Kriminālziņas Par uzbrukumu policijas darbiniekam piespriež vienu gadu cietumā

Augstākās tiesas (AT) Krimināllietu departaments 25.aprīlī atstājis negrozītu apgabaltiesas lēmumu daļā, ar kuru persona notiesāta par uzbrukumu varas pārstāvim sakarā ar tā likumisku dienesta darbību, piespriežot brīvības atņemšanu uz vienu gadu.

Kriminālziņas Apcietina vīrieti par Krievijas kara noziegumu atbalstīšanu TikTok videouzrunās

Valsts drošības dienests (VDD) pagājušajā nedēļā aizturējis kādu vīrieti aizdomās par Krievijas kara pret Ukrainu publisku attaisnošanu, kā arī darbību, kas dienesta vērtējumā vērsta uz nacionālā un etniskā naida un nesaticības izraisīšanu sabiedrībā.