Liepājas Kultūras balvas skatītāju simpātijas balsojumam pieteikti 29 pasākumi

Kultūra
LETA 23:59, 23.01.2023 0

Šogad Liepājas Kultūras balvas skatītāju simpātijas balsojumam pieteikti 29 pasākumi, informēja Liepājas Kultūras pārvaldes projektu vadītāja Ieva Puka.

 

Šonedēļ visi interesenti, pasākumu apmeklētāji un kultūras dzīves vērotāji un baudītāji var izteikt savu vērtējumu, balsojot par apbalvojumam pieteiktajiem kultūras notikumiem. Šogad, atbilstoši nolikumā izvirzītajām prasībām, tālākam vērtējumam un simpātiju balsojumam nodoti 29 pieteiktie pasākumi.

Piedalīties balsojumā par sev tīkamāko un vērtīgāko notikumu iespējams vienu reizi dienā. Savu balsi var atdot, autorizējoties elektroniskajā sistēmā ar e-pastu, uz kuru tiks nosūtīta piekļuve elektroniskā balsojuma sistēmai. Veicot balsojumu, tajā arī varēs sekot līdzi aktuālajam rezultātam.

Šogad Liepājas Kultūras balva tiks pasniegta 12.reizi. Apbalvojuma uzdevums ir izcelt un novērtēt tos kultūras notikumus un nozares personības, kas ir veicinājuši Liepājas atpazīstamību, kā arī novērtēt jaunas radošas idejas Liepājas kultūrā.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Pārdaugavas nākotnes forumā definēs kultūras dzīves attīstību

Pārdaugavas nākotnes forumā plāno definēt Rīgas kreisā krasta kultūras dzīves attīstību, informē "Pārdaugavas kultūras apvienība".

Kultūra 44 gadus vecais reperis Ozols: «‎Šī filma ir kā vēlviens foršs atskats» (VIDEO)

Koncerta ierakstīšana, aizkulises un viss pēcapstrādes process bija liels notikums.

Kultūra Bīskaps: Jaunu cilvēku vērtību sistēma ir degradējusies

Ar nožēlu jāatzīst, ka daudzu, sevišķi jaunu cilvēku vērtību sistēma ir degradējusies, sestdien Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienas svinīgajā dievkalpojumā Rēzeknes Vissvētākās Jēzus Sirds Romas katoļu katedrālē sacīja Rēzeknes-Aglonas diecēzes bīskaps Jānis Bulis.

Kultūra Dziedāja Palū: «Tas ir stāsts par to, kas notiek sievietes prātā» (+VIDEO)

Palū ar ievērojamiem sasniegumiem piedalījusies šovā “Lietuvas balsas”, nokļūstot populārās lietuviešu dziedātājas Monikas Liu komandā.

Lasiet arī

Interesanti fakti Deputāti kritiski par pieminekļu aizsardzību drošības apdraudējuma apstākļos

Saeimas Visaptverošas valsts aizsardzības apakškomisijā deputāti kritisku novērtēja Kultūras ministrijas (KM) sniegto informāciju par nozīmīgāko pieminekļu aizsardzību iespējama drošības apdraudējuma, iebrukuma apstākļos.

Kriminālziņas Vīrietis izsitis durvju stiklu Norvēģijas vēstniecībai

Kāds vīrietis otrdien izsitis durvju stiklu Norvēģijas vēstniecībai, informēja Valsts policija.

Pasaule Braže: Ukrainas plāns ir stratēģiski svarīgs instruments

Ukrainas plāns ir stratēģiski svarīgs instruments, lai Ukraina veiktu reformas un saņemtu Eiropas Savienības (ES) finansējumu 50 miljardu eiro apmērā no 2024. līdz 2027.gadam, uzsvēra ārlietu ministre Baiba Braže.

Veselība Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā pacients izdarījis pašnāvību

Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā pacients izdarījis pašnāvību, aģentūru LETA informēja slimnīcas pārstāve Linda Rudzroga.