Humoristiskā apvienība izdod dziesmu Meet The Boyz (+VIDEO)

Kultūra
VS.LV 10:23, 10.01.2023 0

Humoristiskā apvienība "Mēs jūs mīlam”, kuras kodols ir Ralfs Eilands un Kaspars Breidaks, šo gadu iesāk ar jaunas dziesmas izdošanu. Tās nosaukums ir “Meet The Boyz”, un, kā saka tās autori, skaņdarbs esot ideāls gabals ballītēm, “900 sekundēs” teica Ralfs Eilands.

 

Ralfs Eilands par dziesmu stāsta: “Ja pirms gada ar Rūdolfu Ozolu un Valteru Sprūdžu mēs visai spontāni sarakstījām līdz šim populārāko “Mēs jūs mīlam” dziesmu “Rich Itch”, tad šogad līdzīgi ir radusies “Meet The Boyz”.

Lai arī mūsu apvienība sākās kā mans un Kaspara duets, tā jau ir izaugusi par kaut ko neizmērāmu, jo vajadzīgajās situācijās mums var pievienoties īstie cilvēki, tādēļ šoreiz dziesmā dzirdama arī VIŅA (Zelma Jēgere).

Ceram, ka šis skaņdarbs cilvēkus priecēs pirtīs, disenēs, izlaidumos, dzimšanas dienās vai pat no rītiem kā enerģiskas dienas motivācija. Uzskatām, ka šis ir ideāls gabals tusikiem!”

Vienlaikus “Mēs jūs mīlam” turpina spēlēt izrādes “Mēs jūs mīlam: Joprojām”, kas 17. februārī notiks Madonā, kā arī “Mēs jūs mīlam: Svētki!”, kas notiks 14. februārī Liepājā un 8. martā Rīgā.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Kuldīgas mākslinieces Sabīnes Verneres darbi tika novērtēti Vīnē (+VIDEO)

Verneres darbi ir izteikti jutekliski, emocionāli un estētiski pievilcīgi.

Kultūra «Emmy» ceremonijā triumfē «Shogun» un «Hacks»

"Emmy" balvu pasniegšanas ceremonijā svētdien Losandželosā labāko seriālu godalgas saņēma seriāli "Shogun" ("Sjoguns") un "Hacks" ("Padomi").

Kultūra Piedzīvojumu filma «Banāns upē» dodas Latvijas tūrē

Stāsta centrā ir jauns vīrietis, kurš mēģina sadraudzēties ar savas draudzenes trīspadsmit gadus veco dēlu.

Kultūra «Autobuss debesīs» ieraksta jaunu singlu un gatavojas 25 gadu jubilejam (+VIDEO)

"Tagad, gatavojoties tūrei un jaunajam albumam, sapratām, ka dziesma ir īsta pērlīte".

Lasiet arī

Sabiedrība Piektdiena gaidāma visai saulaina

Piektdien Latvijā izklīdīs migla un valsts lielākajā daļā spīdēs saule, prognozē sinoptiķi.

Pasaule Libānā divās dienās sakaru ierīču eksplozijās gājuši bojā 37 cilvēki

Libāna otrdien un trešdien peidžeru un rāciju sprādzienos nogalināti 37 cilvēki un 2931 ievainots, ceturtdien pavēstīja Libānas veselības ministrs Firass Abiads.

Kriminālziņas Muita atklāj 10,4 miljonu nelegālu cigarešu kravu

Muitnieki septembra sākumā Liepājas ostā atklājuši 520 000 paciņu jeb 10,4 miljonus nelegālu cigarešu "Marlboro", kas bija noslēptas kādā kravas automašīnā, kas bija ceļā uz Vāciju, informē Valsts ieņēmumu dienests (VID).

Kriminālziņas Pārvadātājs no Latvijas centies ievest Lietuvā 74 kaķus no Baltkrievijas

Pārvadātājs no Latvijas, rupji pārkāpjot dzīvnieku pārvadāšanas prasības, Lietuvā no Baltkrievijas mēģinājis ievest 74 kaķus, ceturtdien paziņoja Lietuvas Valsts pārtikas un veterinārais dienests.