Čempionāta zemledus makšķerēšanā pirmais posms pārcelts uz Baļotes ezeru

Kultūra
LETA 12:16, 06.01.2023 0

Izvērtējot ledus stāvokli Viesītes ezerā, Jēkabpils novada atklātā čempionāta zemledus makšķerēšanā pirmais posms, kas notiks rīt, 7.janvārī, tiek pārcelts no Viesītes ezera uz Baļotes ezeru, ziņo pašvaldībā.

 

Jēkabpils novada atklātais čempionāts zemledus makšķerēšanā notiks trīs dažādās ūdenstilpēs. Pirmais posms, kas notiks rīt, 7.janvārī, no sākotnēji plānotās vietas pārcelts uz Baļotes ezeru. Otrais posms notiks sestdien, 21.janvārī, Radžu ūdenskrātuvē, trešais posms - svētdien, 22.janvārī, Baļotes ezerā. Sacensībās var piedalīties makšķernieki gan no Jēkabpils, gan arī no citiem Latvijas novadiem.

Ņemot vērā ledus biezumu un meteoroloģiskos laika apstākļus, sacensību vieta un laiks var tikt mainīti. Par to ne vēlāk kā trīs dienas pirms sacensību sākuma organizatori informēs Jēkabpils novada mājaslapā un "Facebook" kontā.

Sacensības visos posmos vērtēs trīs grupās individuālajā vērtējumā - jaunieši līdz 16 gadu vecumam, sievietes un vīrieši. Uzvarēs dalībnieks, kurš noķēris vislielāko zivju kopsvaru.

Dalībniekiem ir jābūt līdzi derīgai makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību kartei, kā arī, ja nepieciešams, ūdenstilpes licencei. Organizatori noteikuši obligātu iepriekšēju pieteikšanos ne vēlāk kā septiņas dienas pirms konkrētā sacensību posma.

Organizators ir Jēkabpils novada Attīstības pārvalde, atbildīgais par sacensību norisi un galvenais tiesnesis - Zigurds Adamovičs.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Kuldīgas mākslinieces Sabīnes Verneres darbi tika novērtēti Vīnē (+VIDEO)

Verneres darbi ir izteikti jutekliski, emocionāli un estētiski pievilcīgi.

Kultūra «Emmy» ceremonijā triumfē «Shogun» un «Hacks»

"Emmy" balvu pasniegšanas ceremonijā svētdien Losandželosā labāko seriālu godalgas saņēma seriāli "Shogun" ("Sjoguns") un "Hacks" ("Padomi").

Kultūra Piedzīvojumu filma «Banāns upē» dodas Latvijas tūrē

Stāsta centrā ir jauns vīrietis, kurš mēģina sadraudzēties ar savas draudzenes trīspadsmit gadus veco dēlu.

Kultūra «Autobuss debesīs» ieraksta jaunu singlu un gatavojas 25 gadu jubilejam (+VIDEO)

"Tagad, gatavojoties tūrei un jaunajam albumam, sapratām, ka dziesma ir īsta pērlīte".

Lasiet arī

Ekonomika Ēka Brīvības un Ģertrūdes ielu stūrī izsolīta par 4,19 miljoniem eiro

Vēsturiskais nekustamais īpašums Brīvības ielā 68, Rīgā, nosolīts par 4,19 miljoniem eiro, kas ir par 1,49 miljoniem eiro vairāk nekā noteiktā izsoles sākumcena 2,7 miljonu eiro apmērā, informē VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ).

Veselība Abu Meri vēlas pamata vakcīnas noteikt par obligātām

Latvijā būtu nepieciešams stingrāk ierobežot par vakcināciju izplatīto dezinformāciju, šodien preses konferencē pēc Imunizācijas valsts padomes sēdes pauda veselības ministrs Hosams Abu Meri (JV).

Ekonomika LVM ražošanas kompleksu eksperti atzinīgi novērtēja (+VIDEO)

No koka būvētās ēkas gadu desmitiem sevī droši noglabā klimatam nevēlamo CO2.

Sabiedrība Piektdien Latvijā gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +18..+23 grādiem

Piektdien naktī un no rīta daudzviet Latvijā veidosies migla un apmāksies debesis, prognozē sinoptiķi.