Madonas Kultūras namā notiks komponista Marhileviča un aktrises Lūriņas koncerts

Kultūra
LETA 04:09, 27.12.2022 0

Madonas Kultūras namā šodien plkst.19 notiks komponista Ulda Marhileviča un Latvijas Nacionālā teātra aktrises Ditas Lūriņas koncerts "Vēl mirkli padomā par mani", informēja producents Sandis Mohovikovs.



Koncerta sākumdaļā mākslinieki ieskandinās 2024.gadā gaidāmo dzejnieces Broņislavas Martuževas simtgadi, ļaujot klausītājiem ielūkoties topošajā dziesmu ciklā, kas veltīts dzejniecei un izbaudot arī Martuževas dzeju Lūriņas lasījumā.

Pēc tam sekos atskats uz jau zināmākām Ziemassvētku dziesmām, kas tapušas dažādos Marhileviča daiļrades posmos un šoreiz izskanēs jaunās aranžijās. Koncertā izskanēs arī zināmi pasaules Ziemassvētku korāļi.

Koncertos piedalīsies mūziķu grupa Marhileviča vadībā - vijolnieks Dzintars Beitāns, basģitārists Modris Laizāns, sitaminstrumentālists Ivars Kalniņš, vokāliste Zane Biķe un ģitārists Jānis Kalniņš. Pie klavierēm būs Marhilevičs pats.

Koncertprogramma "Vēl mirkli padomā par mani" izskanēs arī rīt, 28.decembrī, plkst.19 Ādažu Kultūras centrā un ceturtdien, 29.decembrī, plkst.19 Krustpils Kultūras namā.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Kuldīgas mākslinieces Sabīnes Verneres darbi tika novērtēti Vīnē (+VIDEO)

Verneres darbi ir izteikti jutekliski, emocionāli un estētiski pievilcīgi.

Kultūra «Emmy» ceremonijā triumfē «Shogun» un «Hacks»

"Emmy" balvu pasniegšanas ceremonijā svētdien Losandželosā labāko seriālu godalgas saņēma seriāli "Shogun" ("Sjoguns") un "Hacks" ("Padomi").

Kultūra Piedzīvojumu filma «Banāns upē» dodas Latvijas tūrē

Stāsta centrā ir jauns vīrietis, kurš mēģina sadraudzēties ar savas draudzenes trīspadsmit gadus veco dēlu.

Kultūra «Autobuss debesīs» ieraksta jaunu singlu un gatavojas 25 gadu jubilejam (+VIDEO)

"Tagad, gatavojoties tūrei un jaunajam albumam, sapratām, ka dziesma ir īsta pērlīte".

Lasiet arī

Kriminālziņas Muita atklāj 10,4 miljonu nelegālu cigarešu kravu

Muitnieki septembra sākumā Liepājas ostā atklājuši 520 000 paciņu jeb 10,4 miljonus nelegālu cigarešu "Marlboro", kas bija noslēptas kādā kravas automašīnā, kas bija ceļā uz Vāciju, informē Valsts ieņēmumu dienests (VID).

Kriminālziņas Pārvadātājs no Latvijas centies ievest Lietuvā 74 kaķus no Baltkrievijas

Pārvadātājs no Latvijas, rupji pārkāpjot dzīvnieku pārvadāšanas prasības, Lietuvā no Baltkrievijas mēģinājis ievest 74 kaķus, ceturtdien paziņoja Lietuvas Valsts pārtikas un veterinārais dienests.

Ekonomika Ēka Brīvības un Ģertrūdes ielu stūrī izsolīta par 4,19 miljoniem eiro

Vēsturiskais nekustamais īpašums Brīvības ielā 68, Rīgā, nosolīts par 4,19 miljoniem eiro, kas ir par 1,49 miljoniem eiro vairāk nekā noteiktā izsoles sākumcena 2,7 miljonu eiro apmērā, informē VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ).

Veselība Abu Meri vēlas pamata vakcīnas noteikt par obligātām

Latvijā būtu nepieciešams stingrāk ierobežot par vakcināciju izplatīto dezinformāciju, šodien preses konferencē pēc Imunizācijas valsts padomes sēdes pauda veselības ministrs Hosams Abu Meri (JV).