Humorists Morozovs notievējis un lielās ar panākumiem mīlā

Kultūra
VS.LV 07:29, 14.11.2022 0

Mīlīgais kungs ar viļņaino matu ērkuli jeb humora zvaigzne Aleksandrs Morozovs pērn zaudējis 40 kilogramu un kardināli mainīja imidžu. Pārmaiņu iemeslu ir kuņģa samazināšanas operācija, liekās ādas noņemšana un tauku atsūkšana. Pikantāks fakts - tauki atsūkti pat no dzimumlocekļa.

 

“Notievēju – visi izelpoja. Neviens nezina kādas morālās sāpes izjūt cilvēks, kurš tik ļoti notievē un viss viņam karājas. Tas izskatās šausmīgi. Man nogrieza vēdera lejasdaļu, kas man karājās līdz ceļiem, tā svēra astoņus kilogramus. Manas krūtis svēra tik, cik spaniela ausis. Pats sev nepatiku un apzinājos, ka arī citiem nepatikšu. Nepatika visas ķermeņa daļas,” atklāja zvaigzne, nebaidoties parādīt arī, kā izskatījies ar lieko ādu.

Nu šovmeņa ampluā ir brutāla rokera tēls, kas greznojas ar stilīgu frizūru.

“Uzskatu, ka mūsu meitenes ir perversas. Kā var mīlēt kādu tik resnu kā es biju? Tas ir paradokss, jo esot ļoti liela izmēra vīrietis es piesaistīju sievietes, pie manis nestāvēja rindas, bet vienmēr biju interesants dāmām,” tā slavenība, cenšoties aizmirst laiku, kad karājusies āda.

Pēc tēla maiņas televīzijas zvaigznei ir vēl vairāk pielūdzēju. Pagājušajā gadā humora zvaigzne paziņoja, ka satiekas ar daudz jaunāku sievieti.

Aleksandrs sācis aizdomāties par bērniem, uzskatot, ka jebkurā vecumā nav par vēlu izveidot ģimeni un radīt pēcnācējus. Humora zvaigzne pasmejas, ka nu modē ir pēc 70 gadu sasniegšanas kļūt par tēviem, tātad viņam vēl viss priekšā.

Arī ar izskata uzlabojumiem vīrietis vēl nav beidzis, viņam ir padomā vēl pāris plastiskās operācijas, lai iegūtu savu ideālo veidolu.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Kuldīgas mākslinieces Sabīnes Verneres darbi tika novērtēti Vīnē (+VIDEO)

Verneres darbi ir izteikti jutekliski, emocionāli un estētiski pievilcīgi.

Kultūra «Emmy» ceremonijā triumfē «Shogun» un «Hacks»

"Emmy" balvu pasniegšanas ceremonijā svētdien Losandželosā labāko seriālu godalgas saņēma seriāli "Shogun" ("Sjoguns") un "Hacks" ("Padomi").

Kultūra Piedzīvojumu filma «Banāns upē» dodas Latvijas tūrē

Stāsta centrā ir jauns vīrietis, kurš mēģina sadraudzēties ar savas draudzenes trīspadsmit gadus veco dēlu.

Kultūra «Autobuss debesīs» ieraksta jaunu singlu un gatavojas 25 gadu jubilejam (+VIDEO)

"Tagad, gatavojoties tūrei un jaunajam albumam, sapratām, ka dziesma ir īsta pērlīte".

Lasiet arī

Veselība Abu Meri vēlas pamata vakcīnas noteikt par obligātām

Latvijā būtu nepieciešams stingrāk ierobežot par vakcināciju izplatīto dezinformāciju, šodien preses konferencē pēc Imunizācijas valsts padomes sēdes pauda veselības ministrs Hosams Abu Meri (JV).

Ekonomika LVM ražošanas kompleksu eksperti atzinīgi novērtēja (+VIDEO)

No koka būvētās ēkas gadu desmitiem sevī droši noglabā klimatam nevēlamo CO2.

Sabiedrība Piektdien Latvijā gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +18..+23 grādiem

Piektdien naktī un no rīta daudzviet Latvijā veidosies migla un apmāksies debesis, prognozē sinoptiķi.

Ekonomika RB Rail: Rail Baltica pamattrases izbūvi varētu sākt līdz šī gada beigām

Latvijā turpinās sagatavošanās darbi, lai līdz šī gada beigām sāktu dzelzceļa projekta "Rail Baltica" pamattrases izbūvi dienvidu posmā, informē AS "RB Rail" pārstāvji.