Trešdienas joku deva

Kultūra
VS.LV 10:09, 28.09.2022 0

Pasmaidi šodienai!

 

Sētmalā guļ kāds dzērājs. Pienāk policists, pieliecas un prasa:- Paiet varēsi?Dzērājs:- Paiet nevarēšu. Iedzert – varēšu!

###

Kādam vīram piezvana skolotāja un saka:- Jūsu dēls skolā visu laiku melo.Vīrs:- Viņam tas lieliski padodas - man nav dēla!

###

Satiekas divi paziņas.Viens prasa:- Sveiks! Kā klājas tev un tavai sievai?To pateicis, viņš apķeras, ka paziņas sieva pirms mēneša nomirusi, un steidz labot kļūdu:- Nu... viņa vēl arvien tajā pašā kapsētā?

###

- Sveiks! Vai tu atceries, ka esi man parādā trīssimt eiro?- Kā nu ne? Līdz mūža galam atcerēšos!

###

Sarunājas divi draugi.Viens lepni stāsta:- Sievai dzimšanas dienā uzdāvināju pērļu kaklarotu.Otrs:- Labāk būtu tērējies kaut kam praktiskām, piemēram, automašīnu uzdāvinājis.Pirmais:- Kur tu esi redzējis viltotu automašīnu?

###

Es ļoti uzmanu savu figūru. Bet, tiklīdz novēršu uzmanību, tā viņa atkal kaut ko rij.

###

Biroja jaunais darbinieks neizpratnes pilnu izteiksmi stāv ar lielu papīru žūksni pie papīru smalcinātāja. Pienāk sekretāre, un jaunais darbinieks viņai prasa:- Sakiet, kā šī ierīce darbojas?Sekretāre:- Loti vienkārši.Sekretāre paņem no jaunā darbinieka papīrus un ielaiž tos smalcinātājā.Darbinieks jautā:- Ā, tiktāl skaidrs... Un kur te nāks laukā kopijas?

###

Inteliģents cilvēks, kad viņu pasūta uz vienu vietu, pieklājīgi atvainojas: piedodiet, man ar jums nav pa ceļam.

###

Tautu pēc vēlēšanām visvairāk pārsteidz pašas izvēle.

###

Krokodils ir ātrāks par cilvēku ūdenī un uz sauszemes. Tāpēc, ja sacenties ar krokodilu triatlonā, tev ir noteikti jāiegūst pārsvars riteņbraukšanā.

###

Ja programmētājs saka, ka strādā no deviņiem līdz pieciem, tas, visticamāk, ir no deviņiem vakarā līdz pieciem no rīta.

###

Sarunājas divas blondīnes.Viena stāsta:- Runā, ka esot izgudrots spogulis ar tajā iemontētu fotošopu.Otra:- Tas gan labi, citādi pērkot kosmētiku var izputēt.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Daugavpilī apskatāmi vēl divi Marka Rotko oriģināldarbi

Atzīmējot Rotko muzeja 11.dzimšanas dienu, šodien plkst.16 līdzās pasaulslavenā mākslinieka Marka Rotko oriģināldarbu ekspozīcijai tiks atklāti vēl divi viņa oriģināldarbi, aģentūru LETA informēja Rotko muzeja Mākslas departamenta speciāliste Inita Paegle.

Kultūra Rotko muzejs Daugavpilī aicina jauniešus (VIDEO)

"Iesaistīties, iekļauties un būt noderīgiem kultūras procesos".

Kultūra Kastaņolā, Šveicē vēl gadu būs izstāde par Raini un Aspaziju (+VIDEO)

Ekspozīcijā dzejnieku dzīves un darbības kontekstā iezīmēti Šveices un Latvijas sakaru būtiskākie punkti laika posmā no 1893. gada līdz mūsdienām.

Lasiet arī

Interesanti fakti Aptauja: Latvijā 47% iedzīvotāju saskārušies ar agresīvu braukšanu

Latvijā kopumā 47% iedzīvotāju saskārušies ar agresīvu braukšanu, aģentūru LETA informēja apdrošināšanas kompānijas pārstāvji, atsaucoties uz veiktās aptaujas datiem.

Kultūra Priekšlikumiem par atteikšanos no programmām krievu valodā trūkst pamatojuma

Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) priekšlikumiem atteikties no radio reklāmām un radio programmām krievu valodā trūkst argumentēta pamatojuma, aģentūrai LETA pauda Latvijas Raidorganizāciju asociācijas (LRA) valdes loceklis un radio "SWH" komercdirektors Filips Rubenis.

Sports Ostapenko iekļūst Madrides WTA 1000 turnīra astotdaļfinālā

Latvijas tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko sestdien sasniedza Madrides "WTA 1000" turnīra vienspēļu sacensību astotdaļfinālu.

Interesanti fakti Eksperts: šobrīd ceļošana grupās ir drošāka (+VIDEO)

Šādos kopīgos ceļojumos, ja vien cilvēks ir atvērts, viņš piedzīvo daudzas jaunas iepazīšanās.