Busulis atteicies no koncertiem Krievijā

Kultūra
LETA 16:12, 24.02.2022 0

Dziedātājs Intars Busulis paziņojis, ka pašreizējos apstākļos koncertu rīkošana Krievijā nav iespējama.

 
Foto: Instagram

Reaģējot uz sociālajos tīklos izteiktajiem jautājumiem par koncertēšanu Krievijā pēc tās iebrukuma Ukrainā, Busulis savā "Instragram" kontā paziņoja, ka "šādos apstākļos par klātienes koncertiem pat nerunāsim".

Mūziķis esot līdz pat šim rītam uzskatījis, ka saspīlējums ir atrisināms diplomātiskā ceļā. Viņš izsaka cerību, ka "veselais saprāts un sirdsapziņa atgriezīsies visiem, kuriem tā ir aizmiglota".

Ierakstā, kas publicēts arī krievu valodā un, visticamāk, adresēts auditorijai Krievijā, Busulis iesaka izvērtēt visu medijos pieejamo informāciju.

Jau ziņots, ka neilgi pēc Krievijas prezidenta Vladimira Putina pavēles sākt “militāru operāciju” Ukrainā ceturtdienas rītā Krievijas bruņotie spēki veica raķešu triecienus un iebruka savā kaimiņvalstī vairākos virzienos, arī no 2014.gadā okupētās Krimas. Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis izsludinājis valstī karastāvokli un paziņojis, ka Ukraina sarauj diplomātiskās attiecības ar Krieviju.

Ukrainas armija iesaistījusies karadarbībā pret Krievijas bruņotajiem spēkiem, sadursmēs un Krievijas triecienos zaudējot vairākus desmitus karavīru. Ukraina paziņojusi arī par vairākiem notriektiem Krievijas lidaparātiem.

Eiropas Savienība (ES), ASV, Lielbritānija un citas valstis iebrukuma gadījumā Ukrainā draudējušas noteikt Krievijai ļoti nopietnas sankcijas, kuras drīzumā sola īstenot.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra AB dambī notiks festivāls «‎bez narkotikām un alkohola»‎ (+VIDEO)

"Мēs cenšamies rūpēties par naturālu un īstu pieredzi".

Kultūra Durbes pils pagalmā ar albuma prezentācijas koncertu debitē Afroedīte (+VIDEO)

Dziedātāja sevi jūlijā pieteica ar albumu "Mīlestības dziesmas iesācējiem".

Kultūra 13. septembrī Rotko centrā atklās ebreju mākslinieka no Krievijas (+VIDEO)

Starp Geršova nozīmīgākajiem darbiem jāmin sērijas “Mikelandželo” un “Atmiņas par Vitebsku”, cikli “Par Dmitrija Šostakoviča septīto simfoniju” un “Rekviēms”, kā arī Marka Šagāla un Pāvela Filonova portreti.

Kultūra Amerikāņu vokālie speciālisti meklē talantus Rīgā un Liepājā (+VIDEO)

Latvijas speciālistiem būs iespēja klausīties tieši viņiem pielāgotas lekcijas.

Lasiet arī