Madara Repše šokējoši atklāti par savu veselību: Man ir 9 diagnozes!

Kultūra
14:25, 06.01.2020 8

Ekspremjera Einara Repšes meita Madara dzīvo Nīderlandē un ir spiesta sadzīvot ar veselības problēmām, no kurām pavisam vaļā tikt nebūs iespējams nekad.

 
Foto: Facebook

"Tas viss sākās jau piecpadsmit gadu vecumā. Par to, ka nejūtos īsti labi, biju pateikusi tikai pašiem tuvākajiem cilvēkiem. Tad sāku skraidīt pie ārstiem un veikt visdažādākās analīzes. Atkal un atkal. Sākumā domāju, ka nevar būt nekas nopietns. Bet rezultātā man kļuva tikai sliktāk," intervijā žurnālam "Santa" atklājusi Repše.

"Ārsti teic, ka esmu neiespējamais gadījums. Jo – kā tā var būt, ka vienam cilvēkam ir tik daudz diagnožu? Kad man kāds pajautā, kāda ir mana diagnoze, dažkārt atbildu ar pretjautājumu: "Klau, bet kā būtu dzīvot ar deviņām diagnozēm?"

Tāds vienkārši ir mans individuālais gadījums. Tā ir mana oganisma īpatnība, patoloģija. Es arī pati neticēju, ka vienam cilvēkam var būt vienlaikus tik daudzas kaites, bet acīmredzot tāda esmu piedzimusi.

Mans zarnu trakts ir nepareizi funkcionējošs un beigts. Daļa jau ir izņemta, lāpīta ar svešķermeņiem. Plus man nav nekādu enzīmu, lai sagremotu ēdienu. Gandrīz visi produkti satur kaut ko no tā, kas man ir aizliegts. Tāpēc, lai uzņemtu pārtiku, man visu mūžu būs jāturpina lietot mākslīgos enzīmus. Faktiski ēdiens man ir inde.

Nīderlandē man soli pa solim tika veiktas sešas operācijas. Gribu pateikt, ka es nebūtu tik tālu tikusi bez līdzcilvēku palīdzības. Bija mirklis, kad ārstniecības izmaksas kļuva astronomiskas. Un, tikai pateicoties citu cilvēku palīdzībai, man ir izdevies nomaksāt apdrošināšanu, kas sedz visu man nepieciešamo."

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (8)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Dziedāja Palū: «Tas ir stāsts par to, kas notiek sievietes prātā» (+VIDEO)

Palū ar ievērojamiem sasniegumiem piedalījusies šovā “Lietuvas balsas”, nokļūstot populārās lietuviešu dziedātājas Monikas Liu komandā.

Kultūra Rīgā, 11.novembra krastmalā, veidos skulptūru ansambli

Rīgā, 11.novembra krastmalā, veidos skulptūru ansambli "Laika upes liecinieki", paziņo Rīgas dome.

Kultūra Vāc parakstus par liegumu publiskos pasākumos saīsināt Latvijas valsts himnu

Sabiedrības iniciatīvu portālā "Manabalss.lv" sākta parakstu vākšana par Latvijas valsts himnas atskaņošanu pilnā garumā publiskos pasākumos.

Lasiet arī

Pasaule Makrons aicina Sji Dzjiņpinu cieši sadarboties ar Eiropu

Francijas prezidents Emanuels Makrons pirmdien aicināja Ķīnas prezidentu Sji Dzjiņpinu cieši sadarboties ar Eiropu saistībā ar Krievijas iebrukumu Ukrainā un pieņemt godīgus globālās tirdzniecības noteikumus.

Kultūra Pārdaugavas nākotnes forumā definēs kultūras dzīves attīstību

Pārdaugavas nākotnes forumā plāno definēt Rīgas kreisā krasta kultūras dzīves attīstību, informē "Pārdaugavas kultūras apvienība".

Interesanti fakti Iedzīvotāji Latvijā optimistiskāki par dzīves līmeņa uzlabošanos nekā ES vidēji

Latvijā 34% iedzīvotāju cer, ka nākamo piecu gadu laikā to dzīves līmenis paaugstināsies, kamēr Eiropas Savienībā (ES) uz dzīves līmeņa pieaugumu cer vidēji 15%, liecina jaunākā "Eirobarometra" aptauja.

Pasaule ISW: Krievija pulcē grupējumu Harkivas virzienam

Krievija turpina veidot savu ziemeļu grupējumu, kas varētu atkal uzbrukt Ukrainas ziemeļaustrumiem, tostarp Harkivai, tomēr Krievijai pagaidām nav spēku pilsētas sagrābšanai, uzskata ASV Kara studiju institūta (ISW) pētnieki.