Par slepkavības mēģinājumu Daugavpilī aiztur divus vīriešus

Kriminālziņas
LETA 20:27, 28.10.2024 0

Valsts policija aizturējusi divus vīriešus par slepkavības mēģinājumu Daugavpilī.

 
Foto: LETA

Naktī uz 23.oktobrī Daugavpilī, Andreja Pumpura ielā, divi vīrieši, kuri iepriekš jau nonākuši policijas redzeslokā, turklāt ir tiesāti, piebraukuši ar automašīnu "Audi A6" un devušies automašīnas "Mercedes Benz" virzienā, kur tajā brīdī atradās divi citi vīrieši, skaidroja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldē.

Vienam no noziedzniekiem rokās atradās šaujamierocis, ar kuru viņš draudēja un caur logu izdarīja arī šāvienu, tādējādi ievainojot automašīnas vadītāju, kuru nogādāja vietējā medicīnas iestādē.

Aizdomās par šī nozieguma izdarīšanu dažu stundu laikā policija aizturēja divus - 1991. un 1988.gadā dzimušus vīriešus. Aizturēšanas brīdī no vīriešiem atsavināja vienu šaujamieroci.

Sankcionētas kratīšanas laikā likumsargi no vīriešiem atsavināja otru šaujamieroci, kas ir līdzīgs 16.kalibra apgrieztai medību bisei. Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka tas, iespējams, izmantots nozieguma izdarīšanā.

Tāpat likumsargi atsavināja - 11 patronas, vienu izšautu patronu, drēbes, masku un citus lietiskos pierādījumus.

Abām aizdomās turētajām personām piemērots drošības līdzeklis apcietinājums. Policijā sākts kriminālprocess par slepkavības mēģinājumu.

Likumsargi turpina izmeklēšanu un nozieguma motīva noskaidrošanu. Portāls "kompromat.lv" vēsta, ka automašīnā, uz kuru raidīts šāviens, atradies "pilsētā pazīstamais promoters Sergejs Parfjonovs", kurš gan incidentā nav cietis.

Kā vēsta portāls, izrēķināšanās iemesls varētu būt saistīts ar iepriekšēju kriminālu konfliktu un tiekot izmeklēta iespējamā saistība ar Daugavpils domes deputātu Pēteri Dzalbi, kura automašīna "Mercedes Benz" nesen bija aizdedzināta.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Sestdien trīskāršojies pieķerto stiprā reibumā esošo autovadītāju skaits

Aizvadītajā diennaktī Valsts policija (VP) uz Latvijas ceļiem apturējusi 15 automašīnu vai motociklu vadītājus, kuri bija sēdušies pie stūres alkohola reibumā, un tas ir trīsreiz vairāk nekā diennakti iepriekš, liecina VP apkopotā informācija.

Kriminālziņas ECT liek Latvijai samaksāt 650 eiro par pašvaldības policijas veikto aizturēšanu

Eiropas Cilvēktiesību tiesa (ECT) ir atzinusi tiesību uz personisko brīvību pārkāpumu pret Latviju ierosinātajā lietā "Timofejevs pret Latviju", aģentūru LETA informēja Ārlietu ministrijā.

Kriminālziņas Policija: neviens no atrastajiem migrantiem nav gājis bojā vardarbīgā nāvē

Neviens no līdz šim Latgalē atrastajiem iespējamiem nelegālajiem imigrantiem nav gājis bojā vardarbīgā nāvē, aģentūra LETA noskaidroja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldē.

Kriminālziņas Atgādina par īpašuma drošību

Valsts policijā saņemta informācija par zādzībām no dārza mājiņām Dienvidkurzemes novadā, Dunikas pagastā. Iedzīvotāji konstatējuši, ka zagļi, atlaužot īpašumus, nozaguši dažādas mantas. Valsts policijā par notikušo ir uzsākti kriminālprocesi.

Lasiet arī

Kriminālziņas Olainē nogalinātā meitene bijusi piecus gadus veca

Olainē nogalinātā meitene bijusi piecus gadus veca un pie mājas atrastais vīrietis ir viņas tēvs, noskaidroja Valsts policijā.

Kriminālziņas Prokuratūra: robežsardzes amatpersonas slepkavība bijusi pasūtīta par 7000 eiro

Daugavpilī 2020.gadā paredzētā robežsardzes kriminālizmeklēšanas dienesta amatpersonas slepkavība prokuratūras ieskatā bijusi pasūtīta par 7000 eiro.

Kriminālziņas Par viesnīcas administratora noduršanu Rīgā aizturēts ārvalstu pilsonis

Valsts policija (VP) aizturējusi vīrieti, kurš kādā Rīgas hostelī sadūra iestādes darbinieku.

Kriminālziņas Pie iespējamiem policista slepkavības gatavotājiem atrasti 17 kg marihuānas

Likumsargi pie Valsts policijas amatpersonas Romāna Jašina iespējamiem slepkavības gatavotājiem atraduši 17 kilogramus marihuānas, šaujamieročiem līdzīgus priekšmetus un policijas formas tērpu elementus, noskaidroja aģentūra LETA.