Policija: neviens no atrastajiem migrantiem nav gājis bojā vardarbīgā nāvē

Kriminālziņas
VS.LV 13:56, 23.10.2024 0

Neviens no līdz šim Latgalē atrastajiem iespējamiem nelegālajiem imigrantiem nav gājis bojā vardarbīgā nāvē, aģentūra LETA noskaidroja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldē.

 
Foto: LETA

Laikā no 2023.gada 8.oktobra līdz šī gada 24.maijam Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes amatpersonas pierobežas joslā ir atradušas astoņu iespējamo imigrantu mirstīgās atliekas - sešus vīriešus un divas sievietes, kuri mēģinājuši šķērsot Latvijas-Baltkrievijas robežu. Saistībā ar visiem gadījumiem sākti kriminālprocesi par noziedzīgiem nodarījumiem pret personas veselību.

Iespējams, piecas no mirušajām personām ir ieceļojušas no Indijas, viena persona no Tuvajiem Austrumiem, viena no Afganistānas, bet vienas personas valstiskā piederība nav zināma. Septiņas mirušās personas bija aptuveni 20 līdz 30 gadus vecas, vienā gadījumā mirusī bija 42 gadus veca sieviete. Piecos gadījumos personu mirstīgās atliekas atrastas Krāslavas novadā, divos gadījumos Augšdaugavas novadā un vienā - Ludzas novadā.

Nevienā gadījumā bojāgājušajiem nav konstatētas vardarbīgas nāves pazīmes.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Vīrietis vairākām personām izkrāpj naudu, nepiegādājot solīto malku

Valsts policija rosinājusi prokuratūru sākt kriminālprocesu pret vīrieti par naudas izkrāpšanu, nepiegādājot malku Liepājā.

Kriminālziņas LTV: ūdenspolo treniņa laikā no trenera dūrēm cietis 13 gadus vecs zēns

Ūdenspolo treniņa laikā baseinā no trenera, ilggadējā Latvijas izlases spēlētāja Mihaila Tokareva spērieniem ar kājām un sitiena ar roku cietis 13 gadus vecs zēns, vēsta Latvijas Televīzija.

Kriminālziņas Jelgavā iereibusi vadītāja naktī māca braukt citai sievietei

Aizvadītās nedēļas nogalē Jelgavā aizturēta kāda iereibusi vadītāja, kura naktī mācīja braukt citai sievietei, informē Valsts policijā.

Kriminālziņas Valsts drošības dienests veicis pārrunas ar naidīgu veikala pārdevēju Rīgā

Valsts drošības dienests (VDD) ir veicis pārbaudi saistībā ar sociālās tīklošanās vietnēs izplatītu informāciju par kādas veikala "Postcard.lv" pārdevējas pret latviešiem vērstiem izteikumiem un atteikšanos apkalpot klientus latviešu valodā, aģentūru LETA informēja VDD.

Lasiet arī

Kriminālziņas Robežsardze: bēgšanas laikā cietuši četri mikroautobusā vestie migranti

Šodien Aizkraukles novadā aizturēto nelegālo imigrantu un viņu pārvadātāju vajāšanu tiesībsargi sāka pie robežas Silenē, pastāstīja Valsts robežsardzes priekšnieks Guntis Pujāts, atzīmējot, ka bēgšanas laikā cietuši četri mikroautobusā vestie migranti.

Kriminālziņas Migrantu aizturēšanas operācijas dēļ slēdz ceļu Aizkraukles novadā

Spraigas nelegālo imigrantu aizturēšanas operācijas dēļ patlaban ir slēgts ceļš Aizkraukles novadā, informē policija.

Sabiedrība Latvijas pilsonis organizējis migrantu nogādāšanu no pierobežas uz Rīgu

Valsts robežsardze pagājušajā nedēļā aizturējusi Latvijas pilsoni, kurš "Telegram" lietotnē organizēja migrantu nogādāšanu no pierobežas uz Rīgu.

Kriminālziņas Krāslavas novadā nelegālais imigrants mēģinājis atņemt robežsargam ieroci

Krāslavas novadā viens no nelegālajiem imigrantiem mēģinājis atņemt robežsargam ieroci.