Pārbauda baumas par it kā bērniem paredzētām narkotikām konfekšu izskatā

Kriminālziņas
LETA 15:38, 16.10.2024 0

Valsts policija pārbauda informāciju par it kā Rīgas skolēniem paredzētām narkotikām želejkonfekšu izskatā.

 

Policija ir informēta par ierakstiem, kas izplatījušies sociālo mediju un saziņas vietnēs, šī informācija tiek pārbaudīta, un policija monitorē situāciju. Vienlaikus policijā norādīja, ka līdz šim nav reģistrēts neviens notikums, kad bērnu starpā it kā būtu izplatītas narkotikas želejkonfekšu izskatā, apliecināja Valsts policija.

Tomēr, ja kāda rīcībā ir informācija par reāliem gadījumiem vai cilvēki ir saskārušies ar šāda veida konfektēm, likumsargi aicina uzreiz ziņot policijai.

Vecāku saziņas grupās izplatīta informācija, kas nākot no Rīgas Centra Humanitārās vidusskolas un Berģu Mūzikas un Mākslas pamatskolas. Saziņas vietnēs tiek apgalvots, ka bērnu vidū tiek izplatītas jaunas narkotikas želejkonfekšu izskatā, kuru lietošanas sekas varot būt letālas.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Basketbola treneri par seksuāliem noziegumiem soda ar sabiedriskiem darbiem

Rīgas pilsētas tiesa basketbola treneri Andri Steļmahu atzina par vainīgu četros seksuāla rakstura noziegumos pret kādu savu audzēkni un sodīja viņu ar sabiedrisko darbu 400 stundu apmērā.

Kriminālziņas Naktī avārijā uz Tīnūžu-Kokneses šosejas gājis bojā autovadītājs

Aizvadītajā naktī satiksmes negadījumā uz ceļa Tīnuži-Koknese gājis bojā autovadītājs, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā.

Kriminālziņas Pusaudzim bēgšana no policijas beidzas ar 11 administratīvā pārkāpuma procesiem

Rīgā pusaudzim bēgšana no policijas beigusies ar 11 administratīvā pārkāpuma procesiem, informē Valsts policija.

Kriminālziņas Muita novērš vairāk nekā 400 kilogramu hašiša kontrabandu

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Muitas pārvaldes amatpersonas, veicot transportlīdzekļu kontroli Terehovas un Grebņevas muitas kontroles punktos, atklāja narkotisko vielu slēptuves divās kravas automašīnās, kurās atradās kopā 406 kilogrami narkotisko vielu - hašiša, informē VID.

Lasiet arī

Kriminālziņas Pēc Latvijas pieprasījumiem «Telegram» dzēsusi vairākus kanālus

Balstoties uz Latvijas Valsts policijas (VP) pieprasījumiem saziņas platforma "Telegram" ir dzēsusi vairākus kanālus un grupas, kā piemērām tādus, kas satur bērnu pornogrāfiju saturošas materiālus, bet nesniedz informāciju par to veidotājiem, atzina VP.

Kriminālziņas Policija skaidro Cieceres ezerā notikuša incidenta apstākļus

Valsts policija skaidro Cieceres ezerā notikušā incidenta apstākļus, informē Valsts policija.

Pasaule Zolingenē trīs cilvēkus nodūrušais uzbrucējs pieteicies policijā

Uzbrucējs, kurš piektdien Vācijas rietumu pilsētā Zolingenē pilsētas svētkos ar nazi nodūra trīs un ievainoja astoņus cilvēkus, ieradies policijā un ir aizturēts, svētdien paziņoja policija.

Kriminālziņas «Policijai tas godu nedara»: komentētāji apspriež tiesībsargājošās iestādes

Kriminālprocesa lietiskie pierādījumi sabiedrībā nav radījuši uzticību.